Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-09-20 15:28:38

LOGOUT.hu

"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2024) Traxx válasza gban (#2021) üzenetére


Traxx
őstag

Nekem ehhez elég volt 1 levél is :P

Ezt írtam:
"Lenne lehetőségem egy Windows 7 professional rendszer vásárlására, és ezzel kapcsolatban szeretnék Önöktől állásfoglalást kérni. Az említett rendszert magánszemélytől vásárolnám (én is az vagyok, tehát nem céges keretek között szeretném használni), viszont az illető nem tudja mellékelni az eredeti számlát, mivel az elkallódott, és az üzlet is megszűnt utód nélkül. Maga a rendszer bontatlan, a termékkulcs állítása szerint nem volt aktiválva vagy regisztrálva. Ennek ellenőrzését pedig szeretném a vásárlás előtt ellenőrizni az Önök telefonos ügyfélszolgálata segítségével.

Több helyen olvastam azt, hogy fontos, hogy rendelkezésre álljon az eredeti számla, viszont a fentebb felvázolt okok miatt ez nincs. Megvásárolhatom-e így a rendszert? Illetve ez kiváltható-e pl. adásvételi szerződéssel, más megoldás híján?

Ez a kérdés nekem azért okoz fejtörést, mivel (a bontatlanság miatt) ha feltelepítem, akkor az eredetiség vizsgálaton nem bukna el, valamint ugye rendelkezem a gépházra felragasztandó matricával is. Magyarán az értelmezésem szerint jogtiszta rendszerem lenne ebben az esetben. Jól értelmezem? Vagy így nem vásárolhatom meg a rendszert?"

És a válasz:
"Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Microsoft Ügyfélszolgálatával.

Tárgy: Windows 7 vásárlás

Ahhoz, hogy egy termék jogtiszta legyen, szükség van a számlára, vagy egy adásvételi szerződésre. Tehát ebben az esetben, ha írnak egy adásvételi szerződést, akkor az adásvételi szerződés megfelelően biztosítja a termék jogtisztaságát."

Bár végül úgy alakult, hogy mégsem vettem meg, de van a kezemben egy hivatalos állásfoglalás :K

[ Szerkesztve ]

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.