- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
tatabike #126018 üzenetére
Én az ilyeneket vissza szoktam rakni a kofferjükbe és úgy teszem el. Nem porolódik és egymásra pakolva könnyebb is tárolni. Nyilván ha sűrűn kell akkor nem célszerű.
De egyébként én számítógépházzal jártam ígyItt tároltam magamnál úgy 10db házat, felső és alsó táposat vegyesen, mindegyikben ODD hely stb. Kínálgattam mindenkinek aki erre járt, ingyen, csak vigyed. Nézegették, de nem nagyon vittek belőle (tán egyet ha elvittek, azt is persze ingyen). Ezalatt eltelt vagy két év.
Aztán gondoltam egyet, és mikor jött a lomtalanítás, akkor kipakoltam a házakat. A recycling matador elemek úgy csaptak le rá, mintha arany volna! Még majdnem össze is verekedtek rajta. Gondolom mindegyik örült, hogy végre összerakhatja a saját konfigját
Eltelt pár nap, és utána három nap alatt három ember totál három különböző ismerősi körből keresett meg, hogy nincs valami gépházam? Persze nem ingyen gondolták...Ebből egynek hónapokkal korábban kínálva is volt gépház, de akkor nem kellett.
Ezután kb egy hónappal nekem is jól jött volna még egy, szóval így mai tudásommal úgy 4-5dbot megtartottam volna ... De előtte meg két évig semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest