Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz tatabike #126018 üzenetére

Én az ilyeneket vissza szoktam rakni a kofferjükbe és úgy teszem el. Nem porolódik és egymásra pakolva könnyebb is tárolni. Nyilván ha sűrűn kell akkor nem célszerű.
    De egyébként én számítógépházzal jártam így :( Itt tároltam magamnál úgy 10db házat, felső és alsó táposat vegyesen, mindegyikben ODD hely stb. Kínálgattam mindenkinek aki erre járt, ingyen, csak vigyed. Nézegették, de nem nagyon vittek belőle (tán egyet ha elvittek, azt is persze ingyen). Ezalatt eltelt vagy két év.
    Aztán gondoltam egyet, és mikor jött a lomtalanítás, akkor kipakoltam a házakat. A recycling matador elemek úgy csaptak le rá, mintha arany volna! Még majdnem össze is verekedtek rajta. Gondolom mindegyik örült, hogy végre összerakhatja a saját konfigját :DDD
    Eltelt pár nap, és utána három nap alatt három ember totál három különböző ismerősi körből keresett meg, hogy nincs valami gépházam? Persze nem ingyen gondolták... :W Ebből egynek hónapokkal korábban kínálva is volt gépház, de akkor nem kellett.

Ezután kb egy hónappal nekem is jól jött volna még egy, szóval így mai tudásommal úgy 4-5dbot megtartottam volna ... De előtte meg két évig semmi.

Új hozzászólás Aktív témák