Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasnac
aktív tag
Sziasztok
[Amit még hetekkel ezelőtt ígértem ]
Sorry srácok, elhuzodott a jováhagyása ennek a kis szösszenetnek ;) enjoy
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
Rasnac
aktív tag
Nem bántásból vagy ilyesmi, de egyszerűbb ha felcsapsz egy gamestart, az origo "gamer szakemberei" nálam már túl sokszor rúgták el a pöttyöst.
A botrányt most tetőzi, hogy a bloomergen megjelent egy cikk ami állítólag nagyon komoly belsős infókat tudott meg az író.
Majd jött twitteren a válasz és nekem gyanús az hogy ez már átcsapott egy olyan boszorkányüldözésbe, ami már káros. Káros, nem csak a cdrp nek, de az egész gamer közösségnek egyaránt.
Abba kéne hagyni mostmár a hibák keresését, vajon hol baszták el... Stb... Elbaszták, nem azt adták nem olyan minőségbe... Lépjünk már tovább...
Mindenki tudja az egyszerű tényt, a játék jó, demó létére, de teli van hibával demó létére. Majd kikupálják a bugokat,és remélhetőleg ebben az évben tényleg megjelenik normális minőségbe.Viszont én azalatt a közel 50+óra alatt jól szorakoztam és élveztem a vele töltött időt,igy nekem nincs panaszom a játékra. Mert bőven elvoltam vele.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
Rasnac
aktív tag
Skacok nemár, elég egyértelmű hogy a CDRP ordas nagyot kamuzott sokmindenről, példa több kaszt, eltérő képességgel.
Arról hogy mennyit kamuztak milyen mértékben kár vitatkozni, a tény az hogy sok-sok olyan infó volt amiről perceket beszéltek aztán nem lett belőle semmi. Véleményem szerint, ez csak a hype generálása semmi több! Viszont ezek nélkül is egy jó játék lett.
A játék történetét annak egészét nyilván nem befolyásolja, mert arról nem mondtak semmit. De azért egy nyilvánvaló Rpg játékban gyakorlatilag ugyanolyan tulajdonságú karakterrel indulsz és majd csak később "specializálódsz". Ezért is írtam a cikkben, hogy rpg... De mégsem.Szoval értitek, olyat húzott a cdrp ami elég csúnya volt, de ezzel vagy megbékélsz vagy nem és nagyon csúnyán nézve sóhajtózva grimaszokat vágva játszod végig és élvezed a játékot
-
Rasnac
aktív tag
Elkészült, az endingeket és szerelmi szálakat összefogó cikk, remélem gyors elfogadják és jövő héten már ti is fogjátok látni
Szerintem ahogy a javítások megérkeznek, és kikopnak a bugok, az értékelések is olyanok lesznek amit megérdemel. Bár a DLC-t beharangozni talán kicsit korai, de én mindenesetre várom, és azt is lesz-e valami az ending után! Vagy úgy tervezik hogy az ending fix és előtte pakolják még teli kontentel. Én borzasztóan várnék egy kis kikacsintást más városba is, vagy esetleg valami plusz 10-20 óra Panam mellék szál
Boldog Új évet srácok! És reméljük a cpnek is jobb éve lesz nem csak nekünk
-
Rasnac
aktív tag
Hát igen, Judyt viszont nem tudod csak női karakterrel "bevarni" szóval egyszerre Panamet és Judyt nem fog sikerülni sajna.
Erről is fog szólni a következő cikk (összes szerelmi szál + a végjátékot befolyásoló mellékküldik) holnapra valszeg felkerül, csak sok idő míg validálják :/Egyébként a játék ebből a szempontból reális, mert akivel kedves vagy az ritkán akar átbaszni aki meg alapból átbasz az meghal
[ Szerkesztve ]
-
Rasnac
aktív tag
Ahogy egy bölcs kínai mondás tartja
"azokat a dlc-ket amit ingyen adnak a játékhoz, azok az alapjáték részei, csak nem készültek el vele időben" 😉Egyébként én is újra fogom játszani mert két végkifejletet láttam, és a temérdek mellékküldetések mellett én is kíváncsi vagyok a többire, illetve a mostani karakterekről szóló cikkemben ejtek szót Takemurárol, és hozzá tartozik egy igen érdekes dolog, azt meg mostmár bszhatom :/ szóval van azért az újra játszásnak is (szerencsére) értelme
-
Rasnac
aktív tag
Alapvetően, nem is muszáj új karaktert indits, a NoReturnPoint nál (ahol kiirja hogy nincs visszaút) csinálsz egy manuális mentést és ha minden olyan mellék küldetést megcsináltál akkor kvázi csak válogatni kell majd a végén.
Szerencsére bőven a vegjatekok játék idejét ha osszeadjuk, szerintem kábé 8-10 órát simán kiad.
Plusz igazán én ugy mondanám, hogy gyakorlatilag 7 ending van, de valójában az inkább 6."Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
Rasnac
aktív tag
Hamarosan érkezik egy újabb cikk a témában a - történet, és fontosabb mellék küldetések kategóriában. De alapvetően jól látod, a fő történet csapásiranya adott, egyedül a végén van lehetőséged szerteágaztatni.
Ha minden igaz 1-2 napon belül elkészülök a cikkel, és azután már csak az engedélyre kell várni."Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
Rasnac
aktív tag
válasz Steve1207 #14 üzenetére
Szia
A véleményemet 38órányi játék után írtam, azóta még beleesett kb 10 óra, de sajnos legközelebb majd csak januárban lesz rá több időm.Mindenkinek nagyon köszönöm az eddigi visszajelzéseket, nyugodtan írjátok meg az írás hogy tetszett (hosszra, tartalomra, kihagytam-e valamit, bármit) , első hosszabb játék beszámolóm így tényleg fontos a visszajelzésetek.
[ Szerkesztve ]
-
Rasnac
aktív tag
Az elmúlt években jöttek jó játékok, de egyik esetén sem volt lehetőségem 4 szinte teljes egybefüggő napot megjelenéskor játszani, itt ez szerencsére megadatott, így durván 40 órát beletudtam csempészni, ami bitang nagy dolognak számít tekintve, hogy jó ha havonta egyszer leülök bármivel is játszani.
Viszont kíváncsi voltam, és számomra amit adott a játék az több volt annál mint amit a rengeteg lehúzó "kritikus" mondott.
Sokan kritizálják a mellék küldetéseket, és azt mondják a witcher 3hoz fel se ér... Khm azért már az olyan mellék küldetések, mint a Panam, Judy, River, Rogue karakterei adnak, szerintem bőven eléggé átgondoltak, kidolgozottak és érdekesek.
A karakterek pedig jók, remek az animáció a voice acting, és ezért megvolt a waho faktor. Oké ezek mellékküldik kb 10-15 órát adnak a játékba, de basszus ezek "csak" mellék küldetések, amik több mint a mostani legtöbb AAA fősztori ideje....
Azt meg ugye megse kell említeni, hogy az endinget is befolyásolják... Durván.Szóval, valahogy nem tudom, olyan a játék, mint Béta fázisú open world game, mégis a történet szempontjából meg nagyon is jól kidolgozott.
Remélem hogy még érkezik egy jó nagy update amiben mindent helyre tesznek úgy ahogy azt eltervezték. Mert kár lenne, így hagyni a játékot. Így is egy jó játék, de lehetne sokkal jobb is.
Minden a CDRP-n múlik, és azon vajon mennyire vágja őket földhöz a mostani botrány session."Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
Rasnac
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm srácok!
Az NPCkről (az utcán cél nélkül tengődő karakterekre gondolok) azért nem írtam, mert őszintén szólva az open world mint játék elem, szintén nem sokat számít a játék alapját nézve.
Véleményem szerint azért rakták bele, mert ez az elvárt. Ennél azért egy jóval erősebb tömeg szimulációt várna az ember, de alapvetően úgy fogom fel mint egy színház háttér elemei, vannak, sok vizet nem zavarnak. Kicsit buta az AI, de aki a városban akar tankal hóhérkodni, annak ott a gta5.
Én full storybased game-ként látom a játékot, mert azok a játék elemek tényleg működnek, ott ahol az utcán mentek egy karakterrel autóval, ott szép kidolgozott, jó ránézni.Egyébként igen, a cikket még az 1.04 kijövetelekor írtam, azóta pedig már az 1.06nál jár a játék és rengeteg optimalizációs és játék mechanikai bugot kitakaritottak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest