Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
én 53 napról tudok elvileg

amúgy megyek vért adni dec. 20. körül
O RH - -
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
úgy tudom, hogy évente 3-4szer lehet adni vért... megérzi a szervezet azt a kb. 4deci hiányt és kell ennyi idő az újratermelődéshez... mellékesen szervezettől is függ az egész: én speciel anno véradás után beburkoltam pár főtt virslit, felmartam az ajándék sört és 10perc múlva már a kocsmában dartsoztunk... (pedig hülye fejjel nem is ettem véradás előtt, pedig kötelező) más pedig le van ütve utána és alig bír mozogni... máshogy reagálnak a szervezetek és úgy tudom, hogy 3-4 hónap után biztonságos újra adni...
ha A+ vérre lenne szükség, szívesen adnék... csak ez az egyik leggyakoribb

ui: 56 nap?
miért emlékeztem többre? -
Csemike
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Utánanéztem, 56 napnak kell eltelnie. Akkor csak december közepén adhatok megint vért.
Egyébként tegnap kaptam is egy sms-t, hogy véradás lesz itt Érden a héten, és számítanak rám.
Pedig akárhogy nézem, még nem adhatok.Ha 1 hónapon belül volt herpesz, vagy lázas betegség, akkor nem lehet vért adni.
-
Csemike
aktív tag
válasz
CurrentValue
üzenetére
A - vagyok, viszont 1 hónapja adtam vért. Szívesen adnék, ha lehet, de nem tudom pontosan mennyi időnek kell eltelnie két véradás között.

-
CurrentValue
tag
itt is keresik:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, vannak olyanok akiknek véradás után olyan rossz lesz a hemoglobin szintjük honapokig. Ezért is javasolt a max negyedévente véradás, de inkább évi 2-3.
miért emlékeztem többre?
Pedig akárhogy nézem, még nem adhatok.