- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
viraga
tag
Értem már. Szeretném azt gondolni, hogy a megfigyelésed és az éppen vezetett autód típusa között nincs összefüggés. Sajnálom ha mégis így tapasztalod. Az tény, hogy vannak jobb és rosszabb napok, franc se tudja megmondani, mitől függ. Néha mindenki normális, máskor 5 percen belül 3x eldobom a parókámat, olyanok történnek körülöttem...
És az ember persze az utóbbit jegyzi meg. Én full átlag kocsit vezetek, de ebből eredő hátrányt sosem éreztem, ellenben próbálok a lehető legtöbbször udvarias lenni, mert tudom, mennyire jól jön, mikor velem szemben is azok a többiek. Pl. sávba beengedés, vagy lámpa nélküli kereszteződében beengedése annak, aki áll a mackósajtnál vagy a stoptáblánál, és esélye sincs kikanyarodni. Vannak tahók, azt aláírom, de a hosszabb távú megfigyelésem szerint a döntő hányad normális. Ahogy egyre többet vezetek, egyre könnyebben elengedem azt a pár parasztot - fizikailag is ("mennyé' hülye!"), és a bunkóságuk okozta ideget is. Nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Üdvözlök mindenkit!Előre leszögezném, hogy nem vagyok autópárti, szerintem a tömegközlekedés igenis hasznos, szükséges....
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Filmgyűjtés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Last Epoch
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 PRO 8540U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest