- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
huntermati
aktív tag
Gratulálok.

Nekem ma már egy kisebb szervizem van itthon

-
beefjeez
senior tag
nekem volt szerencsém 8-9 évesen gépet szerelni, senki nem értett hozzá itthon, de legalább mióta szerelem gép témába az van amit én mondok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
makraipeter1
tag
Én is 13 vagyok, és nemsokára kész lesz, a htpc-m, amiben 2db 1000mhz-es proci lesz, egy 9550-es ati radeon (amihez kell forrasztani egy agp slot elfordítót), 512 ram, kworld tv tuner.Mindezt bele kell műteni egy régi videólejátszónak a házába

-
eziskamu
addikt
-
sp@rtan
senior tag
Eheheh én is erősítem a 13 évesek táborát

Én most raktam össze saját magamnak a gépemet
Első.Megy szépen
-
Noisegate
csendes tag
hali
én anno 13 éves koromba (12 éve )286 ost Moddingoltam
Ugyanis raktam bele a társproci helyére egy 386 procit hogy ne legyen magányos
(((anno volt egy foglalat 286-386os alaplapokon a matematikai számítások besegítésere kifejlesztett társprocesszornak)))
aztán gépet kapcsoltam volna be se kép se sipákolás
foglalatba nagyon faxán bele ment
némi fizikai ráseitéssel 
de olyan szinten elkezdett melegedni az egész 386 proceszor hogy gyorsan lekapcsoltam a
Billenös kapcsolos Seasonic at tápot (mai napig müködik stabil 12 voltos forrás 1992 otta
és gyorsan kivarázsoltam a 386os prockot és lön csoda elindult az atomerömü
12 mhz 1mb memoria
512 kb-os Trident videokártyával Wolfeinsteint (1992) 200 fpssel Vitte
Windows 3.1 volt rajta -
Cucuska2
addikt
bocs mindenkinek, a DVI-t VGA-nak kell érteni

-
Cucuska2
addikt
-
Cucuska2
addikt
-
D1Rect
félisten
13 évesen szép, én is ilyen idős lehettem vagy talán pár évvel fiatalabb amikor elkezdtem gépet buherálni.(akkor még 386-ot
) -
nyunyu
félisten
Én már kentem össze magam pasztával, úgy, hogy 10 percig mostam. Főleg ezüst alapú pasztákkal vigyázni kell, a szilikon az sztem nem ken (annyira).
Sima pasztat a legtobb haztartasi oldoszer oldja, pl. koromlakklemoso, alkoholok, benzin, WD40, ezustosek femtartalmat viszont nem, az raragad az emberre.
Ez viszont pikk-pakk leviszi:

(Na ja, kulonbozo gepzsirok lemosasara van, nyakig olajos autoszerelot is ki lehet vele mosdatni.
) -
14adam
addikt
34cm-s vga-t beletudok rakni.26cm-s 2900pro-m vígan elfér az a lényeg

-
Thunderzolee
veterán
Grat! Csak így tovább, nemsokára szervizt nyithatsz.
14adam:
Nekem is egy Codegen toronyházam van, egy bajom van vele, ha telepakolom HDD-vel, a hosszabb VGA-k (kétmagosok például) nem férnek el benne. Nem tudom miért hívják szerverháznak
attól azért igen messze van. -
14adam
addikt
Énis kb 13 évesen rakosgattam össze a gépeket.Most majdnem 16 évesen már én rakom össze a legtöbb haver gépét.Sokszor én rendeltem meg az alkatrészeket és összeraktam,már megse tudom számolni,hogy hányszor szedtem szét és raktam össze gépeket.Most is az asztalra van kiterítve,de nemsokára beleköltözök az új házba,egy régi szerver ház,akkora mint egy asztal(magasságra)
Gratulálok 
De persze már szétszedtem 12 évesen is egyszer egy gépet,mert kiváncsi voltam,hogy mivan benne: Intel 500mhz-s proci 128 sd ram 32mb-s s3 videkártya,és egy 40-es vinyó.Kárvolt szétszednem anno,mert ugy összeraktam,hogy elfüstölt... Sose felejtem el
Meg volt olyan is,hogy véletlenül a vinyón a jumper-t nem függőlegesen raktam hanem vizszintesen és ezért elfüstölt... 
-
Armahun
addikt
Egyszer mindent szét kell szedni, hogy lássuk mi van benne. Utána megnyugszik az ember.

Csak ne vedd túlzásba, mert ami jó azt nem kell javítani . -
Cucuska2
addikt
-
Cucuska2
addikt
maradt, csak a jobb oldalából egy kicsi elkenődött de letöröltem zsepivel
am egy jó köbméter por jött ki a gépből
a procit majd valamikor máskor megnézem, mert arról nem mertem levenni a hűtést -
szablya
aktív tag
-
Daniel Alves
őstag
-
Cucuska2
addikt
-
szablya
aktív tag
Ügyes vagy
13 évesen én még nem kaptam szét géped. Kezdésnek jó. -
Cucuska2
addikt
várom a hozzászólásokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Én annó kerestem 486 slc mellé társprocit, de nem találtam (asszem 387 sx kellett volna a 16 bites busz miatt)

)
attól azért igen messze van.