- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karlitosz
tag
Igen, meglepő, hogy sokkal pörgősebb vele, ami külön tetszik, hogy alapból százalékos akku kijelzést használ ami számomra nagyon pozitív, ráadásul rendesen mutatja a merülés állapotát. A gyári böngészővel ez a rom tényleg hasít. Eddig teljesen pozitív benyomások értek. Amit észreveszek, hogy gyorsabban merül, sztem az 1.06os rom lassúsága kapcsolatban lehet azzal hogy az a rom kevésbe meríti az akkut. De jobb ez így inkább merüljön hamarabb de pörögjön. Mivel a wifi az egyik legnagyobb energia zabáló gyanítom, hogy a wifi rovására növelték az akkuidőt. Na de mind1 is ez a rom kíméletlenebb az akkuval de legalább pörög.
Kérdésedre válaszolva, a főképernyőről az a nagy bumszli mappát még én sem tudtam eltüntetni, ötletes lenne csak valahogy engem is zavar. Ha rájövök írok majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest