- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
davesopron
csendes tag
válasz
Karlitosz #192 üzenetére
Szia!
A második (vasil_d féle) ROM-ból megvan neked a V2 verzió? Nekem már csak a V2.2-t sikerült letölteni, de az folyamatosan összeomlik (ahogy olvastam, több embernél is), pedig amíg megy, elég jó... A V2-vel is voltak ilyen problémák? Ha az megy problémamentesen, meg tudnád valahogy osztani?
Köszi előre is!
-
gghrtz
őstag
válasz
Karlitosz #168 üzenetére
Nem tudom nekem az 1.06 egész jól kijelezte az akku üzemidőt. A wifi úgy ahogy van egy nagy szart se ér. Ez köszönhető a benne lévő gagyi chipnek, és az alumínium hátlapnak is. ROM-ot már ne nagyon várj erre. Igazából én vettem egy Onda v975m-et, amivel még nincs bajom annyi. Az akku kicsit lagymatag benne(4-6 óra...) és szoftveres gondok is vannak. (Egy két bug, a felület akad, pedig a HW-nek simán bírnia kellene). De összeségében a v975m sokkal jobb, mint az u39gt. (a wifi is kegyetlen jó benne) Egyébként ezt a soc-t csak HD felbontásig szabadna tabletba rakni. Afelett kín szenvedés tud lenni.
-
dinin
tag
válasz
Karlitosz #162 üzenetére
Sajnos az archtablet rom nem nagyon segít rajta. Szerintem a felbontást nem bírja, elvégre a mali 400 nem mai gyerek.
Az előző bejegyzésem óta helyreállt a tablet, a vibrálás egy teljes lemerítés/ töltés után megszűnt. Az új töltővel gyorsabban is tölt, tovább is bírja.
Ha érdekel valakit akkor én akár már 50-ért megválnék az enyémtől. Új töltővel, védőfóliákkal, egy fedlapos és egy billentyűs tokkal. Egyszer volt szétszedve, mert a hangszórót a felső nyílásba raktam, hogy ne legyen olyan könnyen letakarható fogás közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest