- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
flexxx2
őstag
És usbről lehet lejátszani filmeket?
-
^Clown
addikt
Huhh, azért erre nem gondoltam volna! Azt hittem, hogy na itt egy újabb felesleges, használhatatlan ipari selejt. Erre tessék! És ráadásul 160 dolcsi... Emelem kalapom!
-
Itt egy 7" érintős, de úgy tudom 720p-t támogat
-
8 GB a lejátszó belső memóriája, és én még 8GB MicroSD-t tettem bele, azt exFAT-ra formatáltam (4gb-s nél nagyobb filet is támogat), így már 16GB van benne, sőt akár 500GB-s 2.5" NTFS-re formázott külső HDD-t is köthetsz hozzá USB-n.
Sajna 7"- ban FullHD-s érintőst még nem láttam. 5"-ban most jelenik meg a Ramos T13FHD, az érintő képernyős és Flash (swf) animációt és játékot is támogat.
Akit bővebben érdekelnek ezek a lejátszók, az aláírásomban van egy oldal, oda összegyűjtöttem már elég sok infót.
135 USD ért vettem (postával együtt) ehhez jött még később 5 USD távirányító 3.5 USD OTG kábel, 7 USD ért vettem miniHDMI-HDMI kábelt.
-
GRAT! Nekem is tetszett... bár gyerekeim nincsenek még, magamnak meg nem venném meg, de azért egész jópofa ez a kütyű...
-
HyP3b0y
senior tag
Nekem a képek után kicsit fura, hogy nem is érintőképernyős...de van ilyen, nem rossz kütyü az biztos!
-
castiel
aktív tag
jó kis cucc, ha érintőképernyős lenne tuti ezt venném egy HTPC helyett..
csak rákötöm a HDMI-t azt megy is -
ClioRS
őstag
160 dodó minden tartozékkal, szállítással: Katt ide
Jó kis teszt, jó kis kütyü, akinek ilyen kell szerintem tökéletes, és az ára is nagyon jó
-
Blaise
veterán
Mennyit kóstál egy ilyen cucc?
-
shark300
tag
Hm, tetszetős kis PMP, teszt is jó volt, köszönjük, hogy bemutattad a készüléket!
-
EczkE
veterán
Jó kis teszt lett, jó volt egy ilyem PMP-ről olvasni.
Gratulálok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hihetetlenül fejlődik a PMP piac, de kis hazánkban majdnem teljesen ismeretlenek ezek a lejátszók.
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest