Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
Eugene Roe #14 üzenetére
"Pusztán a soc teljesítményéből kiindulni elég buta dolog."
Én a hasonló SoC-s telefonok árához hasonlítom, és akkor teljesen logikus az ár, amúgy se az olcsó tabletekről híres a Samsung, és amúgy is gyorsan esni fog az ára (ha nem is felére), épp azért, mert nem fogják túl sokan venni.
"Az oké, hogy gyorsabb, de eltelt 2 év a snapdragon 6x5 óta"
Ezt nem tudom mire vélni... Mit akartál mondani vele? A frissített S2 S652-vel van, ami nem két éves. Az Exynos 7420 ellenben annyi, de akkor is erősebb (ennyit mondtam, és ez így is van, és persze attól még nem azt jelenti, hogy okos döntés, vagy, hogy megér akkora felárat).
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest