- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
Hieronymus #2 üzenetére
Attól függ, mennyit használja, és milyen környezetben. Én évente cserélem a magas páratartalom miatt... Meg kb. 60 ezer km-t vezetek egy évben, ennek felét éjszaka. Szóval erősen használatfüggő.
-
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Hieronymus #2 üzenetére
Vettem tartalákot, másnap reggel. Bele is raktam. Kiváncsi voltam mit tud egy ilyen izzo, nem bántam meg.
-
Csapoati
nagyúr
Az a plüssállat szabályos a bal elejénél?
Freiherr: Ámen, én is megvakulok a divatos dzsippók magas xenonjaitól, amig tök egyenesen az én szemembe világítanak.
-
törölt tag
A motorom lett átfényezve néhány éve, akkor az volt a sztori hogy bizonyos város hivatalában telefonos érdeklődés alapján új papírok kellettek volna, máshol pedig azt mondták beírják bemondásra a forgalmi engedély megjegyzés rovatába hogy "színváltozás: kék pl" lepecsételik és kész, nem kerül pénzbe, nyilván így is tettem.
-
"Megkérdeztem a hivatalba. 12ezer az uj szin 8 körül az uj forgalmi majd uj vizsga ami kb 15-20. Ez cirka 40 csak a papirmunka és mivel május 9én jár le a forgalmim (addig még tuti nem kap uj festést) fog a halál ennyi pénzt fizetni az államnak..."
-
Hieronymus
veterán
Valamit nem értek.
Miért cseréltél fényszóró izzót?
Használat mennyiségétől függően a 20 év és a sohasem között szokott tönkremenni. Ezért nem figyeltek tervezéskor a szerelhetőségre.
Miért nem vettél tartalék izzót a másik oldali tompított fényhez?
Rövid időn belül várható, hogy az is beadja kulcsot. Hiszen pontosan annyi időt tölt üzemben, mint a másik oldal. -
Freiherr
őstag
Halál a Xenon-ra, fejlövés aki engedélyezte.Semmi duma a rosszul beállított sufnitungos cuccokról, a gyári is egy ótvar fos a közlekedés többi résztvevője számára éjszaka.
Főleg az ilyen batár magas hombárokat lőném ki Xenon-nal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest