Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Attól függ, mennyit használja, és milyen környezetben. Én évente cserélem a magas páratartalom miatt... Meg kb. 60 ezer km-t vezetek egy évben, ennek felét éjszaka. Szóval erősen használatfüggő.
-
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Vettem tartalákot, másnap reggel. Bele is raktam. Kiváncsi voltam mit tud egy ilyen izzo, nem bántam meg.
-
Csapoati
nagyúr
Az a plüssállat szabályos a bal elejénél?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Freiherr: Ámen, én is megvakulok a divatos dzsippók magas xenonjaitól, amig tök egyenesen az én szemembe világítanak.
-
törölt tag
A motorom lett átfényezve néhány éve, akkor az volt a sztori hogy bizonyos város hivatalában telefonos érdeklődés alapján új papírok kellettek volna, máshol pedig azt mondták beírják bemondásra a forgalmi engedély megjegyzés rovatába hogy "színváltozás: kék pl" lepecsételik és kész, nem kerül pénzbe, nyilván így is tettem.
-
"Megkérdeztem a hivatalba. 12ezer az uj szin 8 körül az uj forgalmi majd uj vizsga ami kb 15-20. Ez cirka 40 csak a papirmunka és mivel május 9én jár le a forgalmim (addig még tuti nem kap uj festést) fog a halál ennyi pénzt fizetni az államnak..."

-
Valamit nem értek.
Miért cseréltél fényszóró izzót?
Használat mennyiségétől függően a 20 év és a sohasem között szokott tönkremenni. Ezért nem figyeltek tervezéskor a szerelhetőségre.
Miért nem vettél tartalék izzót a másik oldali tompított fényhez?
Rövid időn belül várható, hogy az is beadja kulcsot. Hiszen pontosan annyi időt tölt üzemben, mint a másik oldal. -
Freiherr
őstag
Halál a Xenon-ra, fejlövés aki engedélyezte.Semmi duma a rosszul beállított sufnitungos cuccokról, a gyári is egy ótvar fos a közlekedés többi résztvevője számára éjszaka.
Főleg az ilyen batár magas hombárokat lőném ki Xenon-nal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)