Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #97544192 #8 üzenetére

Nálunk is hasonló a szitu, de Invitellel. A szolgáltatás minőségére nagy panasz nincs, stabilan teszi a dolgát, ahogy kell. De a modem, amit adogatnak egy fos, mindig valami noname vacakkal áldanak meg, aminek rendre hasonló hibái vannak. Modem nagyon melegszik, elmelegszik csendben, kondik is kiszáradnak lassan, ami ahhoz vezet, hogy a net egy darabig látszólag hibátlanul megy, aztán bemondja az unalmas és restartolni kell a modemet. Szerencsére az Edimax routerem lekezeli a szitut, így nem kell azt is újraindítanom, hogy csatlakozzon. Akárhányszor mondtam Invitelnek, hogy Modem-et és ne valami annak nevezett szart adjanak, de ha süketnek beszélek, az meghallja szavam. Modemcsere címén bejött valami öregúr múltkor, bakancsban, hózentrógerben, epikus látvány volt.

• mexicanraven

senior tag

válasz #97544192 #8 üzenetére

Háth hé elmondom neked, hogy a környéken van fibernet és pár más alternatív szolgáltató, de magasról sz*rom le az összeset, a legjobb a T-home és másnak is ezt tudom ajánlani. Eddig 2-3-szor volt probléma, ezen alkalmakkor globálisan, amit hamar ki is javítottak. Korrektek, gyorsak, csomagváltások telefonon történtek eddig ami számomra plusz, ingyen adtak modemet, szerelőt egyeztetési lehetőséggel 1-2 napon belül küldenek, árban is megfelelő. Akinek nem tetszik az váltoson. ;) Megjegyzem nálunk ez a helyzet, lehet máshol nem így van.

T-home én így szeretlek! :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés