Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mace Windu
csendes tag
Ne nézz már hülyének. Megértem minden felháborodásotokat, mint mondtam, én is rühellem a büdös cigiszagot, de olyan pokoli mélységekbe helyezitek az egészet, hogy komolyan nem értem. Ocsmány, antiszociális szokás, ami ráadásul káros is. Ebben megállapodhatunk. De semmi több, ne érezd magad vesénrúgva ha elmegyek melletted az utcán egy cigivel a kezemben.
Bunkó, mások érdekeit szarba se néző dohányos meg midnenhol van, inkább róluk szól az amiről ti beszéltek!!!
(amúgy meg a hatványozódásba ne menjünk, bele, de nagyon nem úgy van. minden embernél más, életkörülmény, életvitel, szellemi frissesség, stb függő, nem lehet általánostani)
JuliusCesar: Neked miért hasznos, ha elrobognak melletted atóval? Semmiért. A dohányos is úgy gondolja (épp a függősége miatt), hogy neki ez kell, az élete része. Nem volt ez rossz hasonlat, hidd el.. Na a tömegközlekedés már más tészta.
Ott már vannak újabb tényezők. Na Elnézést, hogy így bemutatkoztam nektek, csak néha rám jön az ötperc és védem a nem létező igazam.
-
Mace Windu
csendes tag
Akkor ne legyen autó, ne legyen semmi ami üzemben készül, stb stb és éljünk 1221-ben. Mellesleg akkor is szvták ezt a szart. Túlságosan szenvedő félek álltjátok be magatokat mint nem dohnáyzók, miközben ez csak egy csepp a tengerben...
Na részemről le van zárva, megértem az érveiteket, csak a felháborodást nem érzem annyira magas prioritásúnak, hogy ti személyesen sértve érzitek magatokat mert én elszvok napi 4 szál cigit.
Fecogame te meg nevetséges vagy picit, tudod-e.
1. ilyet nagyo nem szabadna mondani senkinek, közöd nincs hozzá jelen pillanatban
2. fogalmad sincs miről beszéltem
3. not your business
4. szar a stílus
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VGA kibeszélő offtopik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 17 - alap
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Thrustmaster t-gt 2 szett
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest