Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#38) Cathfaern válasza Csillag5 (#37) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Érdekes dolog ez, egyrészt utóbbi időkben olvasni olyan kutatásokról, amelyek azt mondják, hogy igenis van létjogosultsága a fehér lisztnek, és nem véletlenül az terjedt el. Másrészt gondolom abban mindenki egyetért, hogy a hagyományos kínai étrend nagyon egészséges, és amiatt (is) élnek olyan sokáig, stb... abban pedig fehér rizs van :)
Amúgy ezek az eljárások egyike sem olyan, hogy "kihipózzák" és azért lesz fehér, hanem kvázi természetes eljárások során válik azzá. Tehát azt rá lehet fogni, hogy így veszít az adott termék ásványi anyagot/tápanyagot/akármit, de a "fehérítés" ezt leszámítva külön nem árt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.