Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Szerintem halvány fogalmad sincs arról, hogy épp mit néz egy 7-12 éves gyerek.
Szerintem azért van, nem annyira rég volt, mikor még én is 12 voltam (na jó, 2005-ben), öcsém meg 14, őt is láttam, miket nézeget...tehát az túlzás, hogy tudnám, de van róla fogalmam.De ha összeveted hány panasz érkezett erre a műsorra és hány mondjuk egy X-faktorra, akkor máris látod a különbséget!
Na, akkor nézzük:
1, szerinted mennyi értelme van egy félig trash-realityt összevetni egy tehetségkutató műsorral? Összevethetted volna mondjuk a Reszkessetek betörőkkel is, arra fogadok egy panasz sem érkezett, mennyivel nagyobb különbség.
2. Mondom, hasonlítsuk össze a nézőszámot a panaszok számával. Kapsz egy arányszámot. Ez azoknak a nézőknek a százalékos aránya, akiket zavar a műsor annyira, hogy tegyen ellene valamit. Ha csak itt neten meg az ellenkezés, abból nem lehet tetszési adatokat/panaszokat leszűrni. Ha zavar, előtted is ott a lehetőség, írj az NMHH-nak. CséZé, szintén, és én, szintén. Mindannyian megtehetjük, ha annyira zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Suzuki topik
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Milyen légkondit a lakásba?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest