- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Psychonaut #46 üzenetére
"Nem véletlenül van korhatáros karika a sarokban, és figyelmeztetés a műsor előtt."
Pont ezt mondom, azt meg lehet csinálni, hogy a gyereket elküldöd a tv elől.
De azt is írtam, hogy fogja magát, átmegy egy haverhoz, vagy felmegy a netre és voltaképp azt néz meg amit akar! Nem tudsz te mint szülő egész nap mellette állni és figyelni."Nem kattintasz rá, meg van oldva. Engem sem érdekel, nem is kattintok rá. Egy 7-12 éves gyerek meg nem igazán néz Velvetet/Indexet. origó meg kicsit igényesebb címlapok terén."
Mondom, nem rólam van szó. Engem már nem tesz az ilyen retardáltabbá
Szerintem halvány fogalmad sincs arról, hogy épp mit néz egy 7-12 éves gyerek.Ahogy nekem sincsen.
Viszont azt tudom, hogy a látványos csilli-villi, figyelemfelkeltő dolgokra mindenki vevő! Főleg fiatal korban.Érkeztek bejelentések. Nem ezres nagyságrendben, de érkeztek panaszok bőven. Ezért is indult most vizsgálat az ügyben.
Azt is figyelembe kéne venni, hogy nem mindenki fut a telefonhoz egyből, amint meglát valami nemtetszőt.
Ahogy látod itt is vagyunk páran akiknek ez mocskosul nem tetszik. Mégsem írtunk panaszlevelet.
De ha összeveted hány panasz érkezett erre a műsorra és hány mondjuk egy X-faktorra, akkor máris látod a különbséget! Mert a műsorok nagytöbbségére egy deka panasz nem érkezik, erre meg már annyi jött, hogy kijött belőle egy kis vizsgálat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest