Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Psychonaut #46 üzenetére

"Nem véletlenül van korhatáros karika a sarokban, és figyelmeztetés a műsor előtt."

Pont ezt mondom, azt meg lehet csinálni, hogy a gyereket elküldöd a tv elől.
    De azt is írtam, hogy fogja magát, átmegy egy haverhoz, vagy felmegy a netre és voltaképp azt néz meg amit akar! Nem tudsz te mint szülő egész nap mellette állni és figyelni.

"Nem kattintasz rá, meg van oldva. Engem sem érdekel, nem is kattintok rá. Egy 7-12 éves gyerek meg nem igazán néz Velvetet/Indexet. origó meg kicsit igényesebb címlapok terén."

Mondom, nem rólam van szó. Engem már nem tesz az ilyen retardáltabbá :)
    Szerintem halvány fogalmad sincs arról, hogy épp mit néz egy 7-12 éves gyerek. :) Ahogy nekem sincsen.
    Viszont azt tudom, hogy a látványos csilli-villi, figyelemfelkeltő dolgokra mindenki vevő! Főleg fiatal korban.

Érkeztek bejelentések. Nem ezres nagyságrendben, de érkeztek panaszok bőven. Ezért is indult most vizsgálat az ügyben.
    Azt is figyelembe kéne venni, hogy nem mindenki fut a telefonhoz egyből, amint meglát valami nemtetszőt.
    Ahogy látod itt is vagyunk páran akiknek ez mocskosul nem tetszik. Mégsem írtunk panaszlevelet.
    De ha összeveted hány panasz érkezett erre a műsorra és hány mondjuk egy X-faktorra, akkor máris látod a különbséget! Mert a műsorok nagytöbbségére egy deka panasz nem érkezik, erre meg már annyi jött, hogy kijött belőle egy kis vizsgálat.

Új hozzászólás Aktív témák