- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
update
-
^Clown
addikt
IMO 1.1A-m szintén ezzel a problémával küzd. Tartalékegér lett belőle
Jelenleg szolgálatban van, de szét kéne már szedni végre...
-
Zolaash
senior tag
Durván teleküldtem kontakt spray-vel, és hibátlan lett.
-
malwy
senior tag
Ugyanez a hiba, de lekopogom, elmúlt az utóbbi 2 hétben
Van mellette egy másik egerem vészhelyzetre, játékban meg nem zavaró a duplaklikk. -
Drenadar
veterán
Nekem is DA van, ugyanez a hiba, néha dupla kattintást vesz. Idegesítő. De mivel már nem nagyon játszok, így úgyvagyok vele, nem költök erre megint súlyos összegeket.
Én sem látom hogy hol is lehetne szétszedni az egeret.
Viszont szerintem továbbra is egy nagyon jó egér
-
6.5év után nekem sem engedett egy csavar. A teflontalpak alatt van gondolom neked is. Eltörtem! a problémás helyen, oda se neki! Enyém kopott sokat megélt, nem volt baj. ha nem megy akkor passz! Esetleg WD40 h lazítsa kissé, majd újra próbálkozni. Ha nem enged nem tudod kicserélni csak ha eltöröd a műanyagot.
-
Magnum_
nagyúr
eladod hibásan?
csak kérdeztem
-
CséZé
őstag
szerkre: Harmadik lehetőség az egér szétszedése lenne, próbáltam, de egyszerűen nem tudtam kicsavarni a csavarokat. A menetet nem akarom teljesen elrontani.
#4: tudtam h ezt meg fogják kérdezni, de ha eladom, nyilvánvaló, hogy közlöm a vevővel - még a vásárlás előtt - , hogy hibás az egér.
#5: ha eltöröm a műanyagot, akkor kettétörik az egér
-
Mikrokapcsoló! Nekem is kellett cserélni 6.5éve korában az IME 3.0-ban ugyan ezzel a hibával döglődött. Nem egész 1000ft-ból megúsztam. Ma már 7 éves múlt.
Felkutatom a képeket róla mert az image.netbag lehalt....
A régit kiforrasztottam és vettem bele újat. A gyárival megegyező típust nem kaptam csak hozzá hasonló puhaságút. lomex.hu-ha pesti vagy.
A régi a helyén az új mellette
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock Rack EPC621D8A Intel LGA3647 foglalatú ATX-es szerver alaplap
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest