"Ennek a legegyszerűbb módja az, ha a büféellátóból vásárolnak. Na, az meg olyan is." Ez kicsit olyan 1993-as hozzáállás Persze, régen így volt, én is toltam a csalamádés egyenfasírtos felfújt bucit a piacon 8 évesen.
Most már az önjelölt gurmék azonnal telekürtölik a netet, hogy ha valahol valami nem stimmel A normális helyeken alap a jó minőségű friss húspogácsa, a saját - de legalábbis szintén jó minőségű buci, és biztos van valami olyan extra csavar (feltét, öntet, fűszerezés) is a burgereikben, hogy még én, - akinek aztán mondhatják hogy milyen tanninokat, savakat, szénát-szalmát-esőköpenyt kéne éreznem a borban/sörben/ételekben, legyen finom oszt'kész - is megnyalom a 10 ujjamat utána. Gombamód szaporodnak az ilyen helyek, egymásra licitálva, itt ha nincs első osztályú minőség, és nem elégül ki az ételsznob közönség, akkor lehet bezárni.
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"