Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Én épp ellenkezőleg gondolom. A szeretet tökéletes. Csodákra képes, hegyeket mozgat meg, mindent legyőz. Valószínűleg nem véletlenül tartja magát több ezer éve a mondás "omnia vincit amor", a szerelem (szeretet) mindent legyőz. Egyébként én nem feltétlenül a párkapcsolatra gondoltam a szeretettel kapcsolatban.
A párkapcsolatban, a szerelemben rengeteg tényező van, birtoklási vágy, ebből fakadó féltékenység, stb. Nem vagyunk önzetlenek a párkapcsolatban. A tiszta szeretet (amit jó esetben mondjuk anyánktól kapunk) mentes ezektől.
-
gabor85
őstag
A szeretet lehet tökéletlen? Igen, sőt, minden szeretet az. Például, a féltékenység is a szeretetből fakad. Aki túlzásba viszi, az már lehet terhes a másik számára.
Aztán van amikor a szeretet fojtogató. Nem hagy önálló pillanatot. Hasonlít az előző példához, és a végeredmény is hasonló lehet: eltávolodás az egyik fél irányából...
Maga ami tökéletes a szeretetben az az érzés. A vonatkozó dolgai annál súlyosabbak, minél inkább lelkizős valaki. Aki kinyitja a szívét, az több "kést" is kaphat belé. Aki bezárkózik, az élményektől esik el. Aki kinyitja a szívét és nem vigyáz, azt a komolytalanok könnyen tőrbe csalják, és bezárkózó lesz. Az irány a bezárkózottság felé halad. Korunk jellemzője, a félig egészséges, kialakuló, alabeállítás szerint védekező ember.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ma kaptam egy szerencsesütit, és ez volt benne:"Az igazságot csak egymaga keresheti az ember, és csak úgy, ha...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest