Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Én épp ellenkezőleg gondolom. A szeretet tökéletes. Csodákra képes, hegyeket mozgat meg, mindent legyőz. Valószínűleg nem véletlenül tartja magát több ezer éve a mondás "omnia vincit amor", a szerelem (szeretet) mindent legyőz. Egyébként én nem feltétlenül a párkapcsolatra gondoltam a szeretettel kapcsolatban.
A párkapcsolatban, a szerelemben rengeteg tényező van, birtoklási vágy, ebből fakadó féltékenység, stb. Nem vagyunk önzetlenek a párkapcsolatban. A tiszta szeretet (amit jó esetben mondjuk anyánktól kapunk) mentes ezektől.
-
gabor85
őstag
A szeretet lehet tökéletlen? Igen, sőt, minden szeretet az. Például, a féltékenység is a szeretetből fakad. Aki túlzásba viszi, az már lehet terhes a másik számára.
Aztán van amikor a szeretet fojtogató. Nem hagy önálló pillanatot. Hasonlít az előző példához, és a végeredmény is hasonló lehet: eltávolodás az egyik fél irányából...
Maga ami tökéletes a szeretetben az az érzés. A vonatkozó dolgai annál súlyosabbak, minél inkább lelkizős valaki. Aki kinyitja a szívét, az több "kést" is kaphat belé. Aki bezárkózik, az élményektől esik el. Aki kinyitja a szívét és nem vigyáz, azt a komolytalanok könnyen tőrbe csalják, és bezárkózó lesz. Az irány a bezárkózottság felé halad. Korunk jellemzője, a félig egészséges, kialakuló, alabeállítás szerint védekező ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest