Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Abban azért egyet érthetünk, hogy a Crysis látványvilága még mindig a csúcson van.
Abban szintén, hogy az optimalizálása mocsadék, irreálisan nagy a gépigénye. De szerintem elég nagy felháborodást keltett, hogy tanuljanak belőle.A FarCry 2 nem rossz. Nekem tetszett a grafikája. A látvány is gyönyörű, nem értem mért szidják páran
A napszakok váltakozása meg egyszerűen fenomenális... Volt olyan, h annyira belemerültem, hogy alig vettem észre, hogy már sötét van. Csak az tűnt fel, hogy lósart se látok. Egyetlen gondja van, hogy hamar meguntam.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A napszakok váltakozása meg egyszerűen fenomenális... Volt olyan, h annyira belemerültem, hogy alig vettem észre, hogy már sötét van. Csak az tűnt fel, hogy lósart se látok. Egyetlen gondja van, hogy hamar meguntam.