- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Miért akarsz Magisk-et tenni SuperSU mellé? Vagy ez vagy az.
Van mindkettőnek uninstall ZIP-je is - de az is csak visszaállíja az eredetit amit installkor elment /data-ra.
De ha az nincs akkor dirty flash-eld a teljes ROM-ot, az visszaállítja a /boot-ot (vagy egy mentésből tedd vissza az eredeti /boot-ot ha volt olyan mentés, elvileg ez akkor nincs most).Szóval egyszerre SuperSU és Magisk - ezt egyrészt totál nem értem másrészt emiatt persze hogy nem bootol.. totál üti egymást.. két teljesen különböző rootolást akarsz telepíteni.
- Tedd fel a ROM-ot megint
- majd lazyflasher
- majd az a rootolás amit szeretnél használni - vagy SuperSU vagy Magisk
- (Magisk-et a sok zip mellé nem érdemes mert értelmét veszti, bukod a Safety-Net-et úgyis..)
- aztán a többi..
De miért használod a 9.2.1.0-t? Miért nem a 9.5.8.0? Az az utolsó.
a fenti miatt nem értem minek a 9.2.1.0 firmware-ét is flash-elni mégegyszer, ha a ROM eleve fel van rakva, abban már benne van a firmware.
- GApps? szintén nem értem, MIUI-n preinstalled a GApps.Én azt javaslom hogy mókolás előtt próbáld ki tisztán a 9.5.8.0-t, csak root-al (gondolom kell valamire) és Camera2API-val (esetleg a sound mod-okkal..) de nem kell feltenni mást ha nem tapasztalsz gondokat. A zenehallgatásos dolgot is lehet megoldja a frissítés - de lehet valamelyik sound mod okozza.. Zárd ki egyesével a lehetőségeket. Próbáld ki minden nélkül, aztán ha úgy jó volt akkor egyesével feltéve és tesztelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest