Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• crok

nagyúr

válasz Laja X #13 üzenetére

Miért akarsz Magisk-et tenni SuperSU mellé? Vagy ez vagy az.
    Van mindkettőnek uninstall ZIP-je is - de az is csak visszaállíja az eredetit amit installkor elment /data-ra.
    De ha az nincs akkor dirty flash-eld a teljes ROM-ot, az visszaállítja a /boot-ot (vagy egy mentésből tedd vissza az eredeti /boot-ot ha volt olyan mentés, elvileg ez akkor nincs most).

Szóval egyszerre SuperSU és Magisk - ezt egyrészt totál nem értem másrészt emiatt persze hogy nem bootol.. totál üti egymást.. két teljesen különböző rootolást akarsz telepíteni.
    - Tedd fel a ROM-ot megint
    - majd lazyflasher
    - majd az a rootolás amit szeretnél használni - vagy SuperSU vagy Magisk
    - (Magisk-et a sok zip mellé nem érdemes mert értelmét veszti, bukod a Safety-Net-et úgyis..)
    - aztán a többi..
    De miért használod a 9.2.1.0-t? Miért nem a 9.5.8.0? Az az utolsó.
    a fenti miatt nem értem minek a 9.2.1.0 firmware-ét is flash-elni mégegyszer, ha a ROM eleve fel van rakva, abban már benne van a firmware.
    - GApps? szintén nem értem, MIUI-n preinstalled a GApps.

Én azt javaslom hogy mókolás előtt próbáld ki tisztán a 9.5.8.0-t, csak root-al (gondolom kell valamire) és Camera2API-val (esetleg a sound mod-okkal..) de nem kell feltenni mást ha nem tapasztalsz gondokat. A zenehallgatásos dolgot is lehet megoldja a frissítés - de lehet valamelyik sound mod okozza.. Zárd ki egyesével a lehetőségeket. Próbáld ki minden nélkül, aztán ha úgy jó volt akkor egyesével feltéve és tesztelve.

• Laja X

csendes tag

válasz Laja X #13 üzenetére

Javítás: :D
    A teló profilja Redmi _NOTE_4 Pro 4/64 SD.

Btw.. Nem nagyon vágom mi az a Safety Net.
    Én sem használom a Security optimalizációt.
    A fejlesztői menü aktív, és az usb hibakeresés is fut.

Új hozzászólás Aktív témák