- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
A Velvetből is van MIUI. (Magam is ezt használom.) Linkkel nem szolgálhatok, mert egy obskúrus orosz fórum az "otthona", ahonnan regisztráció nélkül nem enged letölteni, én pedig nem óhajtottam regisztrálni. Legegyszerübb letöltési módi a Telegram címük.
-
crok
nagyúr
Biztos jó dolgot néztél?
Az MTK-s dologgal kapcsolatban kérdezem..
Ezt a linket adtam meg:
http://mi-globe.com/miui-3-way-reboot-menu-mod/?codename=mido
Eleve ott van a végén, hogy Mido.
A lista legutolsó eleme pedig:
V9.2.1.0.NCFCNEK
Ami mellett a download link ide mutat:
http://mi-globe.com/custom/release/3wboot/globeROM_3WayReboot_mido_V9.2.1.0.NCFCNEK_enable.zip
Látszik a linkben is, hogy Mido-ra való és a 9.2.1.0 NCFCNEK (egyel ezelőtti - nem nigthly - Global Stable) ROM-hoz. -
crok
nagyúr
Akkor egyelőre első körben power menu:
[Innen] tölthető le - remélem benne van a ROM amit használsz most.Természetesen nincs init.d support a gyári kernelekben - de a leírásban ajánlottam 3 módszert is hogy hogy lehet a scriptet elindítani. Busybox-ot tegyél fel, annyi a lényeg. Nem tudom a Magisk-ot mire szeretnéd használni. A méz pedig feletted össze van már hordva - csak el kell vigyed : D
-
crok
nagyúr
Miért akarsz Magisk-et tenni SuperSU mellé? Vagy ez vagy az.
Van mindkettőnek uninstall ZIP-je is - de az is csak visszaállíja az eredetit amit installkor elment /data-ra.
De ha az nincs akkor dirty flash-eld a teljes ROM-ot, az visszaállítja a /boot-ot (vagy egy mentésből tedd vissza az eredeti /boot-ot ha volt olyan mentés, elvileg ez akkor nincs most).Szóval egyszerre SuperSU és Magisk - ezt egyrészt totál nem értem másrészt emiatt persze hogy nem bootol.. totál üti egymást.. két teljesen különböző rootolást akarsz telepíteni.
- Tedd fel a ROM-ot megint
- majd lazyflasher
- majd az a rootolás amit szeretnél használni - vagy SuperSU vagy Magisk
- (Magisk-et a sok zip mellé nem érdemes mert értelmét veszti, bukod a Safety-Net-et úgyis..)
- aztán a többi..
De miért használod a 9.2.1.0-t? Miért nem a 9.5.8.0? Az az utolsó.
a fenti miatt nem értem minek a 9.2.1.0 firmware-ét is flash-elni mégegyszer, ha a ROM eleve fel van rakva, abban már benne van a firmware.
- GApps? szintén nem értem, MIUI-n preinstalled a GApps.Én azt javaslom hogy mókolás előtt próbáld ki tisztán a 9.5.8.0-t, csak root-al (gondolom kell valamire) és Camera2API-val (esetleg a sound mod-okkal..) de nem kell feltenni mást ha nem tapasztalsz gondokat. A zenehallgatásos dolgot is lehet megoldja a frissítés - de lehet valamelyik sound mod okozza.. Zárd ki egyesével a lehetőségeket. Próbáld ki minden nélkül, aztán ha úgy jó volt akkor egyesével feltéve és tesztelve.
-
crok
nagyúr
Hello.
Nem tudom milyen okosságra vágysz még ( :
A végén van egy csomó kernel finomhangolás esetleg.
MTP: ezzel annyi fura dolog van, hogy nálam ha átállítom MTP-re akkor úgy is marad.. minden MIUI-n, bármelyik egyéb custom ROM-on is. Bár én nem használom a Security app optimalizáló funkcióját (mert szerintem nettő BS, parasztvakítás) és belepiszkál a developer menübe is (kikapcsolja az USB hibakeresést is meg teljesen kikapcsolja a fejlesztői menüt is..).
Nem említetted milyen ROM-ot használsz egyébként.. szóval a kibővített power menu elérhető custom ROM-okban is (Epic, Mi-Globe..) meg XDA-n szerintem ZIP-ben is (megkereshetem ha kell..).
"Aztán van a túlmelegedéses audio csuklás." - ezt kifejtenéd? Pontosan mit tapasztalsz és hogy előcsalogatható? Még nem találkoztam vele szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest