Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
A Velvetből is van MIUI. (Magam is ezt használom.) Linkkel nem szolgálhatok, mert egy obskúrus orosz fórum az "otthona", ahonnan regisztráció nélkül nem enged letölteni, én pedig nem óhajtottam regisztrálni. Legegyszerübb letöltési módi a Telegram címük.
-
crok
nagyúr
Biztos jó dolgot néztél?
Az MTK-s dologgal kapcsolatban kérdezem..
Ezt a linket adtam meg:
http://mi-globe.com/miui-3-way-reboot-menu-mod/?codename=mido
Eleve ott van a végén, hogy Mido.
A lista legutolsó eleme pedig:
V9.2.1.0.NCFCNEK
Ami mellett a download link ide mutat:
http://mi-globe.com/custom/release/3wboot/globeROM_3WayReboot_mido_V9.2.1.0.NCFCNEK_enable.zip
Látszik a linkben is, hogy Mido-ra való és a 9.2.1.0 NCFCNEK (egyel ezelőtti - nem nigthly - Global Stable) ROM-hoz. -
crok
nagyúr
Akkor egyelőre első körben power menu:
[Innen] tölthető le - remélem benne van a ROM amit használsz most.Természetesen nincs init.d support a gyári kernelekben - de a leírásban ajánlottam 3 módszert is hogy hogy lehet a scriptet elindítani. Busybox-ot tegyél fel, annyi a lényeg. Nem tudom a Magisk-ot mire szeretnéd használni. A méz pedig feletted össze van már hordva - csak el kell vigyed : D
-
crok
nagyúr
Miért akarsz Magisk-et tenni SuperSU mellé? Vagy ez vagy az.
Van mindkettőnek uninstall ZIP-je is - de az is csak visszaállíja az eredetit amit installkor elment /data-ra.
De ha az nincs akkor dirty flash-eld a teljes ROM-ot, az visszaállítja a /boot-ot (vagy egy mentésből tedd vissza az eredeti /boot-ot ha volt olyan mentés, elvileg ez akkor nincs most).Szóval egyszerre SuperSU és Magisk - ezt egyrészt totál nem értem másrészt emiatt persze hogy nem bootol.. totál üti egymást.. két teljesen különböző rootolást akarsz telepíteni.
- Tedd fel a ROM-ot megint
- majd lazyflasher
- majd az a rootolás amit szeretnél használni - vagy SuperSU vagy Magisk
- (Magisk-et a sok zip mellé nem érdemes mert értelmét veszti, bukod a Safety-Net-et úgyis..)
- aztán a többi..
De miért használod a 9.2.1.0-t? Miért nem a 9.5.8.0? Az az utolsó.
a fenti miatt nem értem minek a 9.2.1.0 firmware-ét is flash-elni mégegyszer, ha a ROM eleve fel van rakva, abban már benne van a firmware.
- GApps? szintén nem értem, MIUI-n preinstalled a GApps.Én azt javaslom hogy mókolás előtt próbáld ki tisztán a 9.5.8.0-t, csak root-al (gondolom kell valamire) és Camera2API-val (esetleg a sound mod-okkal..) de nem kell feltenni mást ha nem tapasztalsz gondokat. A zenehallgatásos dolgot is lehet megoldja a frissítés - de lehet valamelyik sound mod okozza.. Zárd ki egyesével a lehetőségeket. Próbáld ki minden nélkül, aztán ha úgy jó volt akkor egyesével feltéve és tesztelve.
-
crok
nagyúr
Hello.
Nem tudom milyen okosságra vágysz még ( :
A végén van egy csomó kernel finomhangolás esetleg.
MTP: ezzel annyi fura dolog van, hogy nálam ha átállítom MTP-re akkor úgy is marad.. minden MIUI-n, bármelyik egyéb custom ROM-on is. Bár én nem használom a Security app optimalizáló funkcióját (mert szerintem nettő BS, parasztvakítás) és belepiszkál a developer menübe is (kikapcsolja az USB hibakeresést is meg teljesen kikapcsolja a fejlesztői menüt is..).
Nem említetted milyen ROM-ot használsz egyébként.. szóval a kibővített power menu elérhető custom ROM-okban is (Epic, Mi-Globe..) meg XDA-n szerintem ZIP-ben is (megkereshetem ha kell..).
"Aztán van a túlmelegedéses audio csuklás." - ezt kifejtenéd? Pontosan mit tapasztalsz és hogy előcsalogatható? Még nem találkoztam vele szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest