- Milyen mosógépet vegyek?
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
2017.02.21 UPdate
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
creation
senior tag
Ismét szervíz... Szezonra készülünk, motor furatás jön...
-
creation
senior tag
Ismét ápdét.
-
creation
senior tag
Szóval...
Túrázni voltunk a TDM-el Apcon a tengerszemnél... A lenti parkolóban meg lelopták róla a LED-es lámpákat mire visszaértünk.
Apc kerülendő!
-
depmod
aktív tag
Jó gép, igazi túramotor, magas felépítménnyel.
A motoros kartárs most fejelt sajnos bele egy masszív főtengely hibába, kuka majdnem odabent minden, 600e ft körül lesz a felújítás gyári új cuccokkal.Motorozz TDM fórum, ott is olvasgatni kell, Csanesz kolléga bizony ott is közzétette kálváriáját
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
Lomha 8V
addikt
Nekem a 4TX van belőle, jól választottál. Mindent kibír, de nem szabad sajnálni tőle a minőségi alkatrészt. És gyere a motorozz.hu TDM fórumára, ahogy a kolléga mondta, jó csapat.
-
creation
senior tag
Szervusztok
Szóval megpróbálok mindenkiére reagálni...
@futo001:
Nekem 2 hétig nem volt, hidd el átérzem.@SymbianOS:
Mondtam, hogy ez lesz, vagy a Transalp. Az olajat nézegetem, még nincs látszatja, hogy enné. Nem füstöl, még szivatásnál se nagyon. Olajcsere köv hóban lesz esedékes, most az apróbb hibáit javítgatom. Van benne gyorskötöző rendesen...@DonElvis:
'Bro, iszony jó érzés, sajnáltam a VTR-t, de ez feledteti@AllTheBest:
Maradjunk abban, hogy a hangja érdekes. Hogy szép e az már szerintem ízlés kérdése. A V2 sokkal szebb, de a sor 3 még szebb (lást Tiger XCX). Nem számít naked-nek, mert teli van fejidommal. Holnap kaptok képeket.@csoki46:
Csak ajánlani tudom. Ha kinőttél a gázrángatásból, akkor ez a motor a világból visz ki. (4tx )@depmod:
A kirakott kép a régi motoromról készült az eladás előtti fél órában. Az utolsó képeim róla.
Miért kellett borítania a blokkot? Azért ezek csak úgy nem döglenek meg.
Költeni kell... A VTR250MC33-ra a levegőszűrő 13000 Jó Magyar Forint volt. Ebbe (TDM 850 3vd) meg a levegőszűrő, az olaj szűrő, az 5l olaj együtt 16000 pénz... Nem lehet elmondani mennyivel könnyebb a fenntartása. Most azt ne vegyük bele, hogy mennyivel fogyaszt többet.@mcclane1:
Még nem tettem, de szemezgetek vele. A VTR konkrétan egy ékszer lett. Vérzett érte a szívem, de mint írtam a TDM feledteti.[ Szerkesztve ]
-
XEON_QUADRO
tag
Szia!
Gratula a géphez! A motorozz.hu fórumon van az ország legjobb TDM közössége. Mindenben tudnak segiteni, elég hamar kapsz válaszokat. Ha még nem tetted volna, érdemes regisztrálni.
Szerk: Ja, képet kérünk a gépről, bár ez a VTR is szép paripa.
[ Szerkesztve ]
-
depmod
aktív tag
Szia,
sok sikeres és balesetmentes km-t néked.
Motoros körben van ismerős a 4tx verzióval, hát ő most borította a blokkot, és ahogy hallom, a túragép mivoltjára azért költeni kell.A kirakott kép nem a 3vd, vagy ez valami customizált bike?
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
csoki46
senior tag
válasz AllTheBest #4 üzenetére
Grat hozzá, hasonló a cél nálam is (TDM850 4XT). sok balesetmentes kilométert hozzá.
-
AllTheBest
őstag
Tetszetős, sor2, szóval biztos kegyetlen szép a hangja
Egyébként ez nem számít naked-nek? Szerintem abba a kategóriába simán beleférEsetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
DonElvis
aktív tag
Gratula Bró sok sikert, gumi fákat!
Ami nem számít, az nem érdekel
-
Gart hozzá! Olajat nem eszi? Én a kora miatt nem számoltam vele. Ahogy az 1200-es bandittal sem és még sok más amúgy igen erős vassal.
Sztem elsősorban sok balesetmentesen kívánok!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Gratula hozzá, szép nagyon.
Kicsit írigy vagyok, 1 éve nincs motorom, fenemód hiányzik. Egyre gyakrabban nézem a hirdetéseket.I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- lenovo yoga 7
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Noctua NH-U12S redux - 120mm (NH-U12S redux) Proci hűtő