Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Igen, ezt írtam több helyen is, meg tettem be egy vicces képet.

Este ha lesz időm, akkor kiegészítem a cikket.........
jer1cho:
Én is C2D-vel kezdtem a tuningos pályafutást, addig csak egy gagyi AtlonXP konfigom volt, amiben semmit sem lehetett állítani.
Nem akarom magamat fényezni, de amikor gyűjtögettem az új gépre, már közben elkezdtem összeállítani az új konfigot, mert 2 évig egyáltalán nem követtem a számtech dolgokat. Akkor regisztráltam a PH-n, és hónapokig csak olvastam, informálódtam, stb..... Szerintem ez a jó módszer, mert mire megvettem a gépet, már nagyjából tisztában voltam a dolgokkal. Bár az első procim (E6750) nem volt egy tuningos darab, épp csak 3500-on ment, de nagyjából már ismertem a dolgokat. Amúgy érdekes visszakeresni a régi posztjaimat, mai szemmel elég vicces.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple asztali gépek
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Slot1 alaplap Pentium III processzorral, rammal
- ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Eladó!
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Death Stranding Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest