- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Igen, ezt írtam több helyen is, meg tettem be egy vicces képet.
Este ha lesz időm, akkor kiegészítem a cikket.........
jer1cho:
Én is C2D-vel kezdtem a tuningos pályafutást, addig csak egy gagyi AtlonXP konfigom volt, amiben semmit sem lehetett állítani.
Nem akarom magamat fényezni, de amikor gyűjtögettem az új gépre, már közben elkezdtem összeállítani az új konfigot, mert 2 évig egyáltalán nem követtem a számtech dolgokat. Akkor regisztráltam a PH-n, és hónapokig csak olvastam, informálódtam, stb..... Szerintem ez a jó módszer, mert mire megvettem a gépet, már nagyjából tisztában voltam a dolgokkal. Bár az első procim (E6750) nem volt egy tuningos darab, épp csak 3500-on ment, de nagyjából már ismertem a dolgokat. Amúgy érdekes visszakeresni a régi posztjaimat, mai szemmel elég vicces.....
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- KROAK K-CS01 Android autós navigáció 2/32 7"
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest