Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Igen, ezt írtam több helyen is, meg tettem be egy vicces képet.
Este ha lesz időm, akkor kiegészítem a cikket.........
jer1cho:
Én is C2D-vel kezdtem a tuningos pályafutást, addig csak egy gagyi AtlonXP konfigom volt, amiben semmit sem lehetett állítani.
Nem akarom magamat fényezni, de amikor gyűjtögettem az új gépre, már közben elkezdtem összeállítani az új konfigot, mert 2 évig egyáltalán nem követtem a számtech dolgokat. Akkor regisztráltam a PH-n, és hónapokig csak olvastam, informálódtam, stb..... Szerintem ez a jó módszer, mert mire megvettem a gépet, már nagyjából tisztában voltam a dolgokkal. Bár az első procim (E6750) nem volt egy tuningos darab, épp csak 3500-on ment, de nagyjából már ismertem a dolgokat. Amúgy érdekes visszakeresni a régi posztjaimat, mai szemmel elég vicces.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium
- Delonghi Dedica 685 Red + Tchibo kávéörlő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest