Hirdetés
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigz
tag
Ha minden kiegeszito info (a hozzaszolasokbol) belekerul es kicsit atragod a stilust, a cikk fordithato allapotba kerul, angolul legalabbis nem sok ilyen irast olvastam eddig. Szerintem. Mindez a kovetkezok miatt (ami inkabb koszonet a munkadert, ugyhogy off):
[OFF]Nekem eddig az a benyomasom, mint pl. a Linux eseteben is, hogy az amator irodalom nagy resze vagy teljesen alap es
1. nagy vonalakban magyaraz
2. keveset
3. hosszan
4. olyanoknak, akik leginkabb "1 db szamitogepet" kernek a Tescobanvagy "jotekonyan" reszletes es
1. belinkel egy rakas kiegeszito olvasmanyt amit evezredekbe telik atbogaraszni
2. mar a hatterinformacio sem emesztheto egy kozepes szakiranyu muveltseg nelkul.Egyfelol hianyzik a koztes reteg, ami a hozzam hasonlokat celozza, masfelol hianyzik az a hozzaallas a hozzaertok reszerol, ami nem a spanyolviaszt kergeti, hanem gyujtoget es ertekes honapokat nyer az olvaso szamara. Utobbi azert gond, mert az ilyen embereknek meggyozodese, hogy a magamfajta luzer egyszeruen lusta olvasni, ami szerintem hatalmas tevedes, es a tudas tovabbadasa ellen szol - minek irnak, ha utana mindenki szedje ossze ugyanazt megegyszer. Megkockaztatom, hogy lustak utanajarni, gyujteni es kiadni egy ertekelheto, teljes munkat.[/OFF]
En is bocs a hosszu hozzaszolasert, viszont meg valami nyomja a kicsi lelkemet:
Tudtok olyan oldalt (ismet a gyujtogeto eletmodom, rohadek hominida, gazemberseg, hupakolas), ami barmilyen lista formajaban tartalmazna egy attekintot arra vonatkozolag, hogy mi mit korlatoz?
Gondolok itt arra, hogy ha a magamfajta luzer utanaolvas (mert azert az esetek 99%-aban megteszi) es nagyjabol osszeallit egy gepet, ne essen abba a hibaba, hogy megveszi a jobb ramot/procit/VGAt de minek, mikor a konfig tobbi resze ugyis korlatoz valahol? Ugy ertem, ezt mind ki lehet azert talalni (gyakorlatilag 100%-ig) ha minden alkatresz forumait es hardware tesztjeit kicsit tuzetesebben atnezegetem, de mindez egy helyen esetleg?
Fura, az elso off nem kapcsolt be...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest