Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Persze, nem is célzottan neked szólt, csak úgy általánosságban.
Én elégszer elkaptam már, hogy az angol olyan modoros volt, mint Csányi magyarban, míg nekiadták valamelyik profi stúdióban valamelyik profi és jól választott magyar színművésznek, és szinte csodát tett vele. -
Crystalheart
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Meg kell nézni így is, úgy is, mert néha a szinkron javít is rajta, vagy legalábbis nem rosszabb. De amyg nem láttuk mindkettőt, nem tudjuk eldönteni, melyik a jobb.
Na most A hobbit, a LotR-hoz hasonlóan eredetileg is utószinkronizált, tehát szinte tökéletes, addig mondták a színészek a saját játékuk alá a szöveget, amíg hiba nélküli nem lett. Ha ezt beéri egy magyar szinkron, akkor az is szinte tökéletes, mint A gyűrűk ura esetén is. Hát A hobbitban most csak félig jött össze, főleg a régi hangoknál, meg - a dalt leszámítva
- Széles Tamásnál. -
Crystalheart
őstag
Három filmet készítettek egy könyvből, de még így sem mehet bele minden. Az a helyzet, hogy szerintem Peter Jackson eleve olyan kőgazdag a LotR után, hogy most már, ha már egyszer A hobbitot csinálja, eleve a rendezői változat bőségű verziót löki piacra - ami mellesleg a stúdiónak sem rossz anyagilag.

core2: A magyar szinkron leggyengébb láncszeme valóban a dal, és valóban nem találtak el minden szinkront. De azért még jó lett. Nem olyan remek, mint a LotR szinkronja, de azért egyáltalán nem rossz.
Bővebb szinkronkritika, amit jónak találtam, itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop, Ryzen 7 6800H, RTX 3060 140W, 300hz, dobozában szép állapotban!
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- PS5 Slim Digital 1TB // Számla+Garancia //
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én elégszer elkaptam már, hogy az angol olyan modoros volt, mint Csányi magyarban, míg nekiadták valamelyik profi stúdióban valamelyik profi és jól választott magyar színművésznek, és szinte csodát tett vele.
- Széles Tamásnál.