- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsp2
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Köszönöm a véleményeket. Egy kis kiegészítést tennék a fent írt cikkemhez:
Mivel a 6 cm-es ventilátorok már meg voltak, sajnos a kék leddeket nem tudtam kikötni, ezekkel kellet gazdálkodnom.
Az utolsó kép tényleg pocsék minőségű, de nem is a kék fény miatt kerültek beépítésre, hanem a hűtés fokozása volt a cél. Ami jól is sikerült.
Egyébként a sötétben nem sok látszik belőle, így megnyugtatok minden kedves érdeklődőt, hogy nekem sem nagyon jött be a kék világítás, de nem volt mit tennem. Új ventiket meg nem akartam beszerezni, mert nem lenne szívem egy jó USb kábelt szétszedni áramellátás céljára, meg az is nem is sikerült volna olyan jóra.
A korábbi hozzászólások közt írtátok, hogy egy nagyobb vagy a két 8 cm-es ventivel is meg tudtam volna oldani a hűtést. Az alaplap és a proci hűtőnyílásának megoldásához jó célt szolgálnak, de mivel a 8 cm-es ventilátoroknak nagy a magassága, így ha beépítettem volna az alsó furatok valamelyikébe, akkor billeget volna az asztalon és az így nem volt jó megoldás. Továbbá a 6 cm-es ventilátorok nagyobb rpm-en pörögnek és a HDD hűtését jobban ellátják, mert ahogy a képen is lehet látni a HDD nyílása nagyon alul van és az alá nem tudtam megvalósítani a közvetlen hűtést, de így a 2 db 6 cm-es elég jó huzatot csinál neki és így jó a megoldás.
Annak, aki azt mondta, hogy elég hangos, hát azt kell mondanom, hogy nem hangosak, sőt inkább halkan mennek a ventilátorok.
Sajnos azt el kell árulnom, hogy szegény kis Compaq 615-mnek összesen 3 nyílás van az alján így kénytelen vagyok több ventilátorral hűteni.
Várom a további hozzászolásaitokat !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest