- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazahoho
őstag
Scythe Slip Stream Slimmel tényleg jó választás lett volna,de ha azt mondod a tied sem hangos,és elég levegőt szállít akkor az a lényeg,használd sokáig
-
kovacsp2
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Kérdésedre válaszolva, nem hangosak és elég áramot is kapnak, mert tudom variálni, hogy egy vagy kettő portról kapja az áramot. Jelenleg egyről mennek. -
alcsa
senior tag
válasz
Pistiboy88 #6 üzenetére
Épp azt akartam megkérdezni, hogy elég áramot kapnak e a ventik, de megelőztél.
Nekem is kellene már egy noti hűtő, de még nem kaptam meg a megfelelőt ár/érték arányban levőt.
-
dave666
aktív tag
Nagyon tetszik a tuning. Szeretem a kék ledeket
Jó ha valami egyedi, és nem a gyári megszokott, tömeg, leszabályzott, stb.
10 fok hűtés, már megérte a munkát, meg a jó dizájnt.
Azért kíváncsi lennék mennyivel nagyobb a hangja (DB) mint az eredetinek lenne?
-
kovacsp2
csendes tag
cikk újra szerkesztve
-
Drughi
addikt
Én úgy vagyok vele, hogy egy jó noti hűtőt már nem kell tuningolni.
Ezek a fényes világítós dolgok meg engem zavarnak, amellett, hogy melegednek is.
Én az XPS-em alatt egy Titan márkájút használok. Semmi extrát nem tud, annyi, hogy megfordítható a ventillátora, hogy szívja vagy fújja a levegőt a noti alatt.
Passzív módba (nincs bekapcsolva) 3fokkal hűvösebb, mintha asztalon lenne használva, aktív módba, meg ennek a duplája.
Mondjuk én eddig csak nyáron kapcsoltam be, akkor is ha játszottam, mert egy szintén jó noti nem melegszik túl. -
kovacsp2
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Köszönöm a véleményeket. Egy kis kiegészítést tennék a fent írt cikkemhez:
Mivel a 6 cm-es ventilátorok már meg voltak, sajnos a kék leddeket nem tudtam kikötni, ezekkel kellet gazdálkodnom.
Az utolsó kép tényleg pocsék minőségű, de nem is a kék fény miatt kerültek beépítésre, hanem a hűtés fokozása volt a cél. Ami jól is sikerült.
Egyébként a sötétben nem sok látszik belőle, így megnyugtatok minden kedves érdeklődőt, hogy nekem sem nagyon jött be a kék világítás, de nem volt mit tennem. Új ventiket meg nem akartam beszerezni, mert nem lenne szívem egy jó USb kábelt szétszedni áramellátás céljára, meg az is nem is sikerült volna olyan jóra.
A korábbi hozzászólások közt írtátok, hogy egy nagyobb vagy a két 8 cm-es ventivel is meg tudtam volna oldani a hűtést. Az alaplap és a proci hűtőnyílásának megoldásához jó célt szolgálnak, de mivel a 8 cm-es ventilátoroknak nagy a magassága, így ha beépítettem volna az alsó furatok valamelyikébe, akkor billeget volna az asztalon és az így nem volt jó megoldás. Továbbá a 6 cm-es ventilátorok nagyobb rpm-en pörögnek és a HDD hűtését jobban ellátják, mert ahogy a képen is lehet látni a HDD nyílása nagyon alul van és az alá nem tudtam megvalósítani a közvetlen hűtést, de így a 2 db 6 cm-es elég jó huzatot csinál neki és így jó a megoldás.
Annak, aki azt mondta, hogy elég hangos, hát azt kell mondanom, hogy nem hangosak, sőt inkább halkan mennek a ventilátorok.
Sajnos azt el kell árulnom, hogy szegény kis Compaq 615-mnek összesen 3 nyílás van az alján így kénytelen vagyok több ventilátorral hűteni.
Várom a további hozzászolásaitokat !!! -
maláj
addikt
szép munka de ha 1 db nagy ventit tettél volna alá az nem lett volna jobb -e
-
^Clown
addikt
Hangban mekkora a változás? Szép munka egyébként, bár személy szerint nem szeretem a világító ledes cuccokat.
-
Pistiboy88
aktív tag
Nem rossz, jó ötlet, csak oda kell figyelni az USB port áramellátására (5V 500 mA => 2,5W)
Nekem egy Logitech N100-as noti hűtőm van, Dell Inspiron 1525 nél a Samsung vinyo az alap 35-38 fokról 30 alá süllyedt, bár mikor sok dolgoz másolok meg terhelem rendesen 32 környékére felcsúszik,de ez semmi. A proci pedig 40-45 szokott alapállapotban lenni hűtő nélkül, ez hűtővel nem változik, annyi a különbség, hogy nem kapcsol be a venti a gépben. Terhelésnél már más a helyzet, mivel itt volt gondom ezért is vettem 70-79 között ingadozott,most hűtőpaddal pedig még a 70-et sem éri el.
Egy biztos a noti hűtők nem felesleges kellékek!
-
superecneB
őstag
Nem rossz, de hangban eléggé megdobhatja az amúgy sem halk notit másrészről annyira nem nyomja le a hőmérsékleteteket ahoz képest hogy 5db venti még segít a hűtésen lehet ezt simán a két ventivel is eléred...
-
nemdavid
tag
Nekem is ilyen noti hűtőm van. Jó 5let plusz ventit tenni rá! Ha lesz majd diszkrét VGA-s notim, akkor én is beújítom ezt a tuningot. Grat hozzá! Egyébként jön az U2 testvére az U3.
-
norbee2244
senior tag
Nekem rettentően tetszik és pont a ledek miatt..ízlések és pofonok pedig nem voltam ledpárti ameddig asztalim volt..grat hozzá én is ha lecserélem a gépet beruházok egy padra
-
törölt tag
a tuning tetszik, én nem nagyon vagyok ledpárti, így ezen részét annyira nem is erőltettem soha, viszont egy helyesírás ellenőrzőt a helyedben lefuttatnék. tudom hogy plussz idő, de jelentősen növeli a szöveg értékét
-
Klemice
senior tag
Szerintem elég undorítóan néz ki a ledes ventivel, főleg ahogy a képen látszik, kicsit csillogósabb az asztalod felülete ezért gondolom kicsit vakítóan megtükröződik esténként.
Amúgy szép munkát végeztél, egyedül a ledek bántják a szemem, de az abszolút egyéni ízlés és hozzáállás kérdése. No offense.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged