Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
addikt
grat , én is sokat nézelődtem még nem olyan rég.
De végül csak egy Creative Sound Blaster Tactic3D Rage -et vettem, ezért is tudom hogy ez nem sima stereo, hanem virtual 7.1, az elején rosszul van.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Pascal83
csendes tag
én is Speedlink Medusa 5.1-est használok, USB-s verziót, nagyon nagy élmény a sima sztereó után. elsösorban first person RPG-ket játszom (Skyrim, Assassin's Creed, Dishonored), zseniális hogy térben van minden hang
szóval csatlakozom az elöttem szólókhoz, jó a teszt és mindenképp megéri az 5.1.
(Ráadásul a Medusa ára nem is olyan vészes, asszem 50 eur körül volt tavaly) -
didigoo
csendes tag
Egy sima stereo fülessel is varázsolható 5.1? És milyen program kell hozzá?
-
devbence
tag
Jo kis teszt lett, de nekem pl a kepek minosege is szamitott volna. Tudom, tudom, kukacoskodas meg minden, de igy nem igazan adja vissza a feelingjet hogy kiegtek a kepek.
"az erzelem szamomra fontos dolog.. pl: erzem ha ehes vagyok"
-
Hunpriest
senior tag
Próbáltam már a Logitech G35-öt, de nem gondoltam, hogy "csak" virtual 5.1, mert nagyon jól adta vissza a térhangzást.
Ez a CM Storm is jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
tntmax
aktív tag
Valóban lemaradtak a képekről a hivatkozások melyek magukra a képfájlokra mutatnak.
Asztali gépen a "jobbklikk / kép megjelenítése" trükk működik, viszont tableten/telefonon tudtommal nincs ilyen, vagy ha van is, nagyon macerás. -
tntmax
aktív tag
válasz everybody20 #11 üzenetére
@everybody20:
Ezek a fülesek közül válogatok,mivel ilyen drága fülest nem ritkán vesz az ember így szeretnék egy időt álló fülest venni.Szerintem meg de, nagyon is ritkán. :-)
-
Petyyyyy
addikt
Na ez egy igen érdekes teszt volt. Most csak gyorsan átfutottam, de mindenképp elolvasom alaposabban is. Egy ideje gondolkodom 5.1 füles beszerzésén.
(#2) banhammer Nagyítható az. Job klikk->Kép megjelenítése.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Érdekes volt... Minőségi kis cuccok ezek, de én maradok a sennheiser-nél
vapebook.hu - őszinte ecigi tesztek, vaperektől vapereknek
-
nagyúr
Riszpekt kolléga, nagyon jó lett a teszt!
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
tibcsi0407
félisten
Nekem [ilyen] van. Az árához képest nagyon szépen szól, lehet benne jól érzékelni a térhatást, gyönyörű a mély, a magas. Saját CMI hangchipje van, így USB-ről is tökéletesen szól. Aki olcsón szeretne relatíve jó eredményhez jutni, annak javasolni tudom. Biztos nem vetekszik a minősége a felsőbb kategóriákkal, de ennyiért ne is azt várjuk el tőle
A cikk pedig nagyon érdekes lett, hiányterméknek is mondhatnám.
Köszönet érte![ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
atish15
aktív tag
Nagyon jó hangzása lehet meg menne is házamhoz. Na majd a felirom a Jézuskának
-
everybody20
csendes tag
Üdvözletem a teszt írójának !
Először is nagyon jó teszt volt ,hiszed vagy sem pont egy pár órája böngészgetek és ezt a fülest is nézegettem de sehol egy magyar teszt erre belebotlok itt
Én is gondolkozom egy 5.1 es fejhallgatóban de elég nehéz a dolgom mivel sajnos nem beszélek még olyan jól angolul és í külföldi teszteket amiket néztem youtubon sajnos nem nagyon értem.
Van néhány füles amikkel szemezgetek aztán ha minden sikerül akkor majd megajándékoznám magam egyel.
A fülesek:
- RAZER Tiamat 2.2 , - RAZER Chimaera ,- RAZER Tiamat 7.1 ,- RAZER Chimaera 5.1- ROCCAT Kave , - LOGITECH Wireless Headset F540 ,- SHARKOON X-Tatic SR ,
- LOGITECH G35 Surround Sound Headset , -SHARKOON X-Tatic S7 ,
-COOLERMASTER Sirus Gaming Headset (amit leteszteltél) , -SHARKOON X-Tatic Pro
- TRITTON Pro+ 5.1 Surround Headset , -CREATIVE Recon3D Omega Wireless
Ezek a fülesek közül válogatok,mivel ilyen drága fülest nem ritkán vesz az ember így szeretnék egy időt álló fülest venni.
Fontos ,hogy jó hangzása legyen ,kényelmes ,stb .Tudod amit egy ilyen kategóriájú fülesttől el lehet várni.
Csak alaplapi hangkártyám van (ASROCK A75 Extreme6 ) de ha olyat fülest tanácsolnál amihez nincs akkor egy hangkártyára is beruházok .Szóval ha tudnál adni néhány tanácsot vagy tapasztalatot megosztani ,hogy Te melyiket ajánlanád ezek közül ,megköszönném
Válaszodat előre is köszönöm !
-
-
LÁZ
addikt
én egy speedlink medusát gyűrök már 6-7 éve, ami szintén true 5.1, és mindenképp érdemes megemliteni, már nem mai darab, de patent nagyon. Sajnos érik a váltás, bár a hangzás tökéletes, de a kobakra már nem annyira passzol .
utódnak egy Turtle Beach X41-et néztem ki, mert szeretnék a kábelektől megszabadulni..
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
capulet75
addikt
Ajánlanám a Szent Őrültek-et.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Szpisti
addikt
Nem rossz kis füles...
Nekem ilyenem van: [link]
Kb. 7 éve vettem, akkor talán ez volt az egyetlen éppkézláb választás térhatású fülesek között... -
DEV_NULL
őstag
Ez zárt...
-
Dr. Mózes
aktív tag
Jó kis teszt, bár nem az én pénztárcámnak lett kitalálva.
Találtam egy hibát: "A fejhallgató beüzemelve nem sistergést, nem zúg." -
Arra lennék kíváncsi, hogy egy jobb sztereó füles mit tud ezekhez képest szoftveres 5.1 keveréssel. Mert elvileg ugyanazt minimum tudnia kéne, hisz két fülem van.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
banhammer
veterán
Miert nem nagyithatok a kepek?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Bird
addikt
Már régóta szerettem volna egy hasonló tesztet! Thx...
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB