- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
válasz
#21092864 #13 üzenetére
32 éves vagyok és nekem tetszenek az ilyen cuccok, és az ismeretségi körömbe sora váltják le a haverjaim a cuccaikat rgb-s re pedig +/- 5 év korkülönbségű emberekről van szó! Van haver aki még 20 ezres razer rgb egér alátétet is vett, pedig arra még én is azt mondom hogy felesleges, vagyis nem az rgb mert nekem is rgb-s alátét van de a 20 ezres razer az felesleges, meg lehet venni 10 ezer alatt is kb úgynazt
Van haver aki 6 gen intel megjelenése előtt kb 3 hónappal vett új gépet, azóta is állandóan siránkozik hogy miért nem tudott még kicsit várni, és nem nem azért mert hogy nem elég neki a 4 gen, hanem mert hogy milyen szép rgb-s alaplapok vannak a 6 genhez meg rgb ramok... de most már csak ezért ő nem adja el a gépét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1 humoros
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest