Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
válasz
üzenetére
32 éves vagyok és nekem tetszenek az ilyen cuccok, és az ismeretségi körömbe sora váltják le a haverjaim a cuccaikat rgb-s re pedig +/- 5 év korkülönbségű emberekről van szó! Van haver aki még 20 ezres razer rgb egér alátétet is vett, pedig arra még én is azt mondom hogy felesleges, vagyis nem az rgb mert nekem is rgb-s alátét van de a 20 ezres razer az felesleges, meg lehet venni 10 ezer alatt is kb úgynazt
Van haver aki 6 gen intel megjelenése előtt kb 3 hónappal vett új gépet, azóta is állandóan siránkozik hogy miért nem tudott még kicsit várni, és nem nem azért mert hogy nem elég neki a 4 gen, hanem mert hogy milyen szép rgb-s alaplapok vannak a 6 genhez meg rgb ramok... de most már csak ezért ő nem adja el a gépét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van haver aki 6 gen intel megjelenése előtt kb 3 hónappal vett új gépet, azóta is állandóan siránkozik hogy miért nem tudott még kicsit várni, és nem nem azért mert hogy nem elég neki a 4 gen, hanem mert hogy milyen szép rgb-s alaplapok vannak a 6 genhez meg rgb ramok... de most már csak ezért ő nem adja el a gépét.