Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Igazából pont az volt a lényeg, hogy ne keljen semmit sem számolni.

Ellenkező esetben a fogyasztásmérőn mért teljesítményt elkellet volna osztani 12-el, hogy megkapjuk 5 percre a fogyasztást. Tudom, hogy 260-280 W között mozgott a teljesítmény, de én az egyszerűség kedvéért úgy vettem, mintha állandóan 280 W lenne a teljesítmény. -
HSM
félisten
Ez nyilván csak jó lehet a játékosoknak, egyetértek.
Ha van egy játékom, ami az esetek 80%-ában 60FPS felett megy, akkor se lebutítani nem érdemes a grafikát, se a Vsyncet kikapcsolni, ugyanakkor a maradék időben boszantó tud lenni a 30fps-nek megfelelőre eső input lag. Vagy pl. tipikus eset, hogy 40-50FPS-em van maxon egy játékban, ami nekem jó is lenne, de nem tudom rátenni a Vsyncet, mert nem lenne jó. Így meg azért szét-szétcsúszik a kép itt-ott.
Persze, tudom, vehetnék 4X-ennyi pénzért 2X ilyen erős VGA-t, vagy ugyanmár, ne uraskodjak, 30FPS elég mindenre (nem elég), de valahogy ez a Freesync valahogy nekem eddig a legkorrektebb megoldási próbálkozás mind közül.

-
HSM
félisten
Nekem filmeknél is nagyon tetszene, ha nem kéne mindig kézzel kapcsolgatni 50, 60 és 72hz között.

Igazából azon csodálkozom, mekkora bénaság, hogy évek óta monitordrivereket kell hekkelni, meg kézzel kapcsolgatni egy ennyire alapvető funkcióért.
Bár jobb később, mint soha....
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- eGPU tapasztalatok
- iPhone topik
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár jobb később, mint soha....