Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
LOL? az elobb ezt irtad:
"Nem hiszem el, hogy FreeSync-nélkül a szélkerék megáll egy pillanatra, ez akkora FAIL."soha eletemben nem irtam ezt, dontsd el elobb kivel vitatkozol, en eddig hozzad sem szoltam, de szivesen beken hagylak, hol erdekel ez engem. Te reagaltal az EN hozzaszolasomra, hogy szerinted nem kapja el ketszer ugyanazt a kepkockat. Fasza, csak ep kihagy egyet kameran keresztul, ami sokkal durvabban latszik. Ajanlom vegyel vissza
-
Cathulhu
addikt
Rosszul gondolkodsz. Az akadas nem a tobb/kevesebb fps miatt jon elo, hanem a teljesen eltero idoszeletek miatt. 60 fps monitor, 40 fps render es 25 fps kamera legkisebb kozos tobbszorose 600, azaz 10mp-enkent kerulnek totalis szinkronba!
levezetem neked az elso tiz monitor idoszeletet es alatta amelyik kepkockat kirajzolja a render (tetelezzuk fel egyszerre indul minden)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 1 2 3 3 4 5 5 6 7itt mar van akadas
ez ido alatt a 25 fps kamera befejez 4 kepkockat es belekezd az otodikbe amik a kovetkezo renderelt kepkockakat fogjak mutatni:
1 2 3 5 7Itt az utolso ket kepkockan mar 2-2 kockanyi ugras van, azert szembetunobb az egesz.
-
Miért is? Én így tudom: frissül a 60 Hz-s monitor másodpercenként 60-szor (16,7 ms-enként). Megy a játék mondjuk 25 fps-el, azaz egy képkocka 40 ms-enként készül el. Indítsuk mindkettő ugyanonnan. 16,7 ms múlva frissít egyet a monitor, látja, hogy a következő képkocka még nincs kész, ezért (vsync on) kinthagyja az előzőt. Eltelik még 16,7 ms, azaz már összesen már 33,3 ms. A monitor frissít megint, de látja, hogy még mnidig nemkészült el az a következő képkocka. Kint hagyja megint az előzőt.
Azaz: már harmadjára teszi ki ugyanazt és 3 > 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forrmell.enn
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi