- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
-
Normi™
őstag
Egyébként is van hangja az elektronikának nagyobb terhelésnél.Könnyen lehet,hogy túlreagálták a srácok a tápos topikban,de nem mertem kockáztatni mert a P180 Miniben eléggé zárt helyen van a táp.Érdekelnének a tapasztalatok mert változatlanul nem látom értelmét passzívat venni brutális áron.
-
Normi™
őstag
Szerintem nem parasztvakítás,mikor nem kell nem megy mikor kell megy,nekem ez a vakítás inkább...passzív táp amihez szükséges légmozgás,semmivel sem vagy előrébb mintha a tápban lenne egy ventilátor ami mindig aktív.Azt,hogy pontosan hány fokra hevülne légmozgás nélkül nem tudom,csak a topikban leírtakra tudok támaszkodni miszerint megsülne komolyabb terhelés esetén.
-
Normi™
őstag
Nem igazán látom a teljesen passzív tápok létjogosultságát,pláne a hibrid hűtésű tápok megjelenése óta.Régebben akartam egy passzív seasonic-ot vásárolni és a tápos topikban megerősítették azt amit sejtettem,hogy légmozgás nélkül egy platinum is megfő,innentől nem is nézem ezeket.Az viszont,hogy a másik szériát gold minősítésig tornázták az király.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest