- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
A cikkben van egy-két elég csúnya csúsztatás:
A felhasználói felület egyébként abból a szempontból különbözik a Windows Phone 7-től, hogy nem a Silverlight technológiára épít, hanem a HTML5 és JavaScript előnyeit használja ki. Ez egy fontos újítás, mivel a grafikus magok aktívan gyorsíthatják a tartalmak megjelenítésétGrafikus gyorsításhoz egyáltalán nem kell HTML5 + JavaScript használata, most konkrétan nem tudom a Silverlight renderere grafikusan gyorsított-e, de simán lehetne az is. A jelenlegi felület is hardveresen gyorsított.
Illetve én úgy tudom nem maga a GUI lesz HTML5 + JavaScript alapú, hanem az appoknak lesz ez a nyelve. [link]
Abu néha a szoftveres oldalról tud vicceseket írni.Viszont helló emberek, bizony a Win8 egy tabletre optimalizált oprendszer lesz, valószínű erős cloudos kötelékekkel. Kíváncsi vagyok moonman mit szól hozzá, amikor anno ezt megjósoltam és az orra alá dörgöltem akkor nagyon felhúzta magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mobil flották
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android szakmai topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest