- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
Miért drága??? 300 dollár... ez agyonveri bármely popcorn vagy dvico médialejátszót (hogy csak azokat említsük amik érdemben képesek hd lejászása is és megfelelő támogatásuk), miközben sokkal többre képes (olyan codeket lejátszót használsz amit kedved van), és pcnek is teljeskörű, miközben médiacenternek is használható, letöltőgépnek....továbbá jobban felszerelt. Jó ár ez.
-
dabadab
titán
válasz
cousin333 #15 üzenetére
Sima desktopnál engem sem érdekelne ennyire a méret, egy falra rakott LCD TV mellé szánt HTPC-nél viszont már egészen más a helyzet: egy ilyen apróság tulajdonképpen befér a fal meg a TV közé, a falikonzolra, teljesítmény terén meg nincs többre szükség, mint amit ez tud.
-
cousin333
addikt
Én is elgondolkodtam már párszor egy Apple Minin. De mindig visszafogott a ráció, nevezetesen: megéri-e a komoly felárat az, hogy ennyire kicsi legyen a gép? Egy iMac más tészta, mert ott legalább minden egyben van, sokkal kevesebb kábel kell, de ennél nem hagyhatsz ki semmit. És mindig arra jutottam, hogy a Mini és a Stacker között van még néhány méretbeli lépcsőfok, és inkább a hardver teljesítményét növelem, mintsem a méretet csökkentsem extrém módon.
-
Borgi
aktív tag
hi
szerintem ez egy életképes elgondolás, a 300 dodo pedig nem drága ha itthon is ennyit kell érte leszurkolni. gyakorlatilag mindenre elég tud lenni és mellette pici, és keveset fogyaszt. azért nópár game-t is el fog futtatni az a 9400-as. nyilván nem HD felbontáson 16x od AA meg AF mellett de bármely alapabb notit elver game-ban igaz ez nem hordozható.
üdv,
Borgi -
.mf
veterán
Kisebb az a dzsumbuj, mint amekkorának látszik: ha jobban megnézed, a kábelek még kötegelőkkel együtt vannak berakva mögé. Úgy látom, hogy 2 usb, 1 dvi, 1 hangkimenet valamint 2 külső táp madzaga van csak ott, aminél az én gépemen is több van
Más: Jól látom, az Atom-szídás az új divat?
-
Mi bajotok van? Divat szidni az Atomot? Ez a legerősebb Atom, a kétmnagos 330... már szinte mindenre be lehet vetni. Az ION-nal pedig HD-re is simán jó, úgyhogy nincs ezzel semmi baj. Ilyen pici platformtól ne várjunk Crysis 25 FPS-t.
-
tome.jr
addikt
Nagyon igényes és ígéretes megoldás.
A kártyaolvasónak külön dícséret, viszont az optikai meghajtó nem csak alapgépből, de a kiegészítőkből is hiányzik.
-
WilliamGhost
tag
jó ez nagyon... tuti lesz rá vevő!
-
Killing
addikt
Miért kellett elbaszni az Atommal?
Mindenbe ezt kell rakni? -
dabadab
titán
-
Vitus
őstag
Nagyon lehangoló az a kábeldzsumbuj mögötte erre kitalálhatnának már valamit.
-
Hm, egész jól hangzik, de igencsak drága. Szépnek szép, igazán mutatós. Az Ion is rendben van főleg a kétmagos Atommal. Bár tudom, hogy lejárt lemez, de akkor már inkább építek magamnak valami pofásabbat AMD-re alapozva még akkor is, ha pár Wattal többet cumizik ki a hálózatból.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700 XT / 16GB 3200Mhz / 750w Gold
- GAEMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / B450 Strix / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 650W Gold!
- Asus ROG STRIX PC! Ryzen 5950X / RTX 3080 / X570 / 32GB 3600MHz / 1TB Gen4 / 750w! BeszámítOK
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest