Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon jó kis gép lehet, nekem a testvérmodellel volt szerencsém, és tervben van egy ilyen is ,csak hobbygépnek
-
-
-
-
-
dave666
aktív tag
válasz
Lalikiraly #27 üzenetére
Jó vétel volt 100000Ft-ért
Ha 3-5 évig tudod használni akkor, már megérte -
koshmar
addikt
Tetszik, jó kis cikk.
Sok videót néztem a Youtube-on a CQ56-osról.Viszont szeretnék belekötni a címbe: Presario.
-
Telljesen jogos amit mondasz.
ami viszont az én szemszögemből némileg roszabb volt először a kártyaolvasó hiánya. Ezt nem tom miért spórolták ki. Házon belül a G szériának valószínű nem akartak konkurenciát. Dehát oly kicsi az árkülönbség... Szóval passz. Mostmár marad ez a notiEgy darabig...
-
Sipi16
őstag
válasz
Lalikiraly #30 üzenetére
Ahogy érzed, csak annyira olcsók a gépek HDMI-vel is, hogy meglepö, hogy létezik olyan amin nincs...
-
Hali!
Igen tudom ezzel tisztában vagyok.
Van ilyen TVm itthon LCD HDMI vel. de a hang az a két Genius 1255A ra megy ki.
Így a TV hangszórója max Snooker nézéskor van használva, meg ha muter vagy fater megnéz valamit. De nyilván a későbbiekben majd jólfog jönni a HDMI. Majd akarok egy tábla PCt amin van HDMI és az jóleszDe most egy darabig elvagyok ezzel a notival
-
Sipi16
őstag
válasz
Lalikiraly #27 üzenetére
Csak egyszerübb összekötni tv-vel, mivel a hang is átmegy egy kábelen. Majd ha lesz egy tv-d HDMI-vel akkor majd hiányozni fog...
-
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #16 üzenetére
Szerencse... Talán.
Az a baj, hogy alsóbb kategóriában elég sok baj van velük.. Ami elég szomorú. :\
-
dave666
aktív tag
Köszi az írást
Mostanában jött ki ez a noti?
Mert Ati 4250-nel már nem is láttam új notikat.
Mondjuk 100 ezerét ez kapható.
Ár érték arányban elfogadható -
válasz
- = Zk = - #6 üzenetére
Ez már nem az a Compaq, ami akkor volt. Ez már csak egy HP átcsomagolva.
Van egy 1998-as presariom. A mai napig hibátlan! JBL hangrendszer, CD/DVD olvasó, 4,3Gb-os Toshiba HDD és még most is 40 percet bír az akkuja. Igaz 7Kg, de masszív, elpusztíthatatlan darab... -
hakosh
tag
openSUSE gyárilag volt rajta? Vagy ez nem annak a telepítője: http://logout.hu/dl/upc/2011-04/17/171436_wvrnmfvrow9msh88_100_3709.jpg ?
-
Sipi16
őstag
2011-ben HDMI nélküli laptopot venni hülyeség...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hackeeeee #12 üzenetére
igen, nekem is sokat mondanak, meg mutogatnak melóhelyen.
én nem bántam meg ezt a "2nd hand" gépet. angol ebayről vettem, hibás billel. 60k+új bill. 70-75k-ban megállt. töltő + bag. ennyi.
az árakat átváltottam. mikor vettem, még kint dolgoztam, szal ezeket 1,5 heti fizumból elintéztem kp-ra -
-
Sziasztok!
Köszönöm szépen a dícséretet.
Azt tudom mondani, hogy a 6xx szériához képest legalább egy 30% al halkabb ha lehet ezt így kifejezni, inkább úgy mondom hogy drasztikusan. A másik az hogy nem melegszik a gép. Sem felül sem alul semennyit sem.Megmondom őszintén azért lett ez, mert volt egy napom egyéb időhiány miatt hogy megvegyem a gépet és a G62 re akkor egy hetet várnom kellett volna. Úgyhogy beáldoztam egy picit. De nagyon elvagyok a kis géppel
Én részemről imádom.
Egy 625 öst matt kijelzővel azért bevállalnék helyette.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #6 üzenetére
Hát nem tudom... Én már hallottam hideget-meleget a HP/Compaq gépekről.. És az a baj, hogy több negatívat, mint pozitívat.. Az elit széria biztos jó, de az "alsóbb" kategória, hát a fene tudja...
-
szp1
addikt
Apróság : a Presario-t egy "s"-sel illik írni. Nekem a címről a pesszárium jutott az eszembe
....bár abban nincs r betű.
-
GIJoe
addikt
Jó gép csak ajánlani tudom...
>>
-
JanFe
aktív tag
Koszi a cikket. Nem rossz gep
-
tihs
tag
Jó cikk! Tetszik
-
- = Zk = -
félisten
annyia azért csaknem.....
gondoltam, hogy lecserélem a CQ61-esemet vmi ilyen kis HP/Compaqra, de napi 8 órában ilyen kis gépeket bámulok, igy rájöttem, kimarad. jobb nekem ez a nagy "böszme"... bár ami tetszik, az a beépitett 3G modem. hiányolom az enyémből, de ez van...
-
rekid
addikt
"Ezek a csatlakozók és erősebb processzor a G62 es típusban vannak benne. Mely szinte ugyanennyibe kerül és ugyanígy is néz ki."
Akkor miért nem azt vetted?
-
FRENK1988
veterán
asszonykámnak is ilyen van. Ők nagy megelégedéssel használják
-
blokad
senior tag
Már csak egy külső billentyűzet hiányzik és kész a dokkolt, de ugyanakkor hordozható mobil web2-es otthon
-
mghltm
addikt
hatalmas ez a kep
-
A Compaq meghalt 2002-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mac be szabott HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8/128GB Kártyafüggetlen üveg sérült
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A20e dual sim kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S10 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest