Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pincehely
üzenetére
"Tudtommal az LCD tévék is hajlamosak erre a beégésre."
Azok igazából nem, mert a klasszikus beégést a foszfor "elfáradása" okozza, az meg nincs LCD-ben, csak CRT-ben meg plazmában. Az LCD-n is előfordulhat viszont egy hasonló jelenség (vagyis hogy ami sokáig rajta van, az ottragad), viszont ez jóval nehezebben alakul ki (a taskbar sem szokott ottragadni, pedig az irodai gépeken szinte állandóan ott van) másrészt nem feltétlenül végleges.
-
kovy79
őstag
válasz
pincehely
üzenetére
Az Simson volt. A Simpson valami rajzfilm, vagy micsoda! Már megint a média butító hatása...

Mod, h ON is legyek. Nekem is van egy Vaterán vett komplett C64 szett szépen eldobozolva, de ha elfog a retro érzés, inkább a kis C64 DTV-t veszem elő. Egyébként kölyökként C16-on nyomtam, a Timeslip volt a legbaróbb játék (ha valaki tud valami infót a játék jelenlegi játszhatóságával kapcsolatban, ne tartsa magában!). Meg a Fire Ant-tal is mennyit nyomattam...
Ren Hoek: a Krakout-tal szomszédnál játszottunk rengeteget.
-
Yaye
őstag
válasz
pincehely
üzenetére
Wizard of WOr, emberek, Wor! Jegyezzük már meg, muszáj, készpénz, egyelőre, wizard of wor. Nna.
vitko: éppen hogy az UV sárgítja meg a műanyagokat. Ha megnézel egy régi monitort vagy fénymásolót, mindig az ablak felé eső oldala sárga, és ehhez még csak közvetlen napfény sem kell. Furcsa ez a szelektíven sárgulás jelenség, nekem a munkahelyi fénymásolóm egyik műanyag burkolati idoma sárgult meg durván, miközben a körülötte lévő többi ugyanolyan műanyag fehér maradt.
-
Yaye
őstag
válasz
pincehely
üzenetére
Ugyan, nem tudnék én semmi érdemlegeset mondani róla. Pucolni nem kell mert eredeti dobozában pihen valahol, valószínűleg még működik, talán pár játék is életre kelthető a porladó szalagokról, ennyi. Akit érdekelne, az beizzít hirtelen egy emulátort, az többet mond neki 100 "cikknél".

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mini-ITX
- Óra topik
- World of Warships
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- ÚJ 4K CORE I5 14400F B760 Gamer ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 2.0TB SSD NVIDIA RTX 3090 24GB DDR6 2ÉV GAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi