Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
letepem
aktív tag
Nem mondhatok semmi a HA-n kívül
Tiltja a szabályzat vagy mifene!(#10) Syl: Tudom, hogy van olyan ember, akinek ennyit is megérhet, de nem valószínű, hogy itt az országban akkor piaca lenne, hogy ez ennyiért el is kelne! Én nem szeretnék most foglalkozni az ebayes kritériumokkal, ezért szeretném itthon értékesíteni! Utána, hogy mi lesz a sorsa az már nem az én felelősségem

(#13) hege8888: Doboza is rendben van nyilván enyhén karcos bár az látszik HA-n. Van még hozzá kazetta-, floppyolvasó, mátrixnyomtató és monitor! Mind használatlanok és merem is állítani, ezért is írtam, hogy kérésre küldök képet

-
letepem
aktív tag
Vannak műhely titkok!
Sajnos nekem nem oly értékes, keresi a gazdáját! Több perifériát is szerváltam hozzá, amik szintén használatlanok 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tiltja a szabályzat vagy mifene!
Sajnos nekem nem oly értékes, keresi a gazdáját! Több perifériát is szerváltam hozzá, amik szintén használatlanok