- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Az igaz hogy mindenért menne a hőbörgés, de ez a cod már rég a kukába való, erre rekordokat döntöget, ez k..vára nevetséges. Ha manapság ez a játék a menő/számít jónak akkor ott elég nagy problémák vannak. A megoldás tényleg csak annyi, hogy azért nem csináljuk meg hogy legyen, ha nemtudunk érdemleges játékot csinálni akkor most csak azért kiadni hogy legomboljunk pár embertől egy kis pénzt hát... mondjuk eddig is ez ment. Igazából gáz hogy egy jól bevált ötletet hetedjére akarnak eladni. Én csíptem a codot 2-től kezdve ismerem, de már 4-től eléggé gyenge az egész koncepció. Így eljátszok vele de hamar ráunok, persze ez tényleg változó kinek mi.
Új hozzászólás Aktív témák
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini brand számítógép - R5 6600H 32GB 4800MHz DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest