- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephen007
csendes tag
Faterom is ezt a bőr szofit tolja (nálunk úgy hívják), nekem nagyon nem jön át
pedig én is dohányzom. Reggeli cigi + kávé = kábel 
-
Narxis
nagyúr
Teljesen egyetértek.

Bár én inkább szivarozni szoktam.
-
Csemike
aktív tag
Én 27 vagyok, és tisztán emlékszem rá.
Akkor csak elgurult a kavinton.
Igaz, nekem meg úgy rémlik, hogy valamikor a kilencvenes években eltűnt a boltokból, aztán ezzel az új külsővel tért vissza. A régi, klasszikus, pöttyösbögrés csomagolásról nem is találtam képet a neten, pedig akkor lehet, hogy beugrana. -
FRENK1988
veterán
-
nem_tom
őstag
Mivel én koffeint nem fogyasztok (max. néha kóla, vagy ilyesmi), ezért nálam ez így néz ki.

-
PazsitZ
addikt
-
^Clown
addikt
-
Csemike
aktív tag
-
PazsitZ
addikt
Nekem a macikávé nincs meg, most így rákeresve a képre sem rémlik
, a cigi rágó az viszont alap. 
-
Geri Bátyó
addikt
Öreg vagyok, mint az országút! Persze hogy emlékszem!

-
madstunt
addikt
én tavaly még láttam cigirágót

-
^Clown
addikt
Nekem mind a kettő megvolt...

lezso6: a "cigi" répa akar lenni? Ha igen, nagyon nagy

Juppí, ez az első bejegyzésem, amit lájkolt valaki

-
Szten Márs
nagyúr
-
^Clown
addikt
-
Klemens
őstag
Én hasonlót szoktam, csak én nem iszom kávét meg nem ilyet cigit szívok.
Nálam egy bögre kakaó meg szürke Viceroy.

-
DEJVID
őstag
Utálom mindkettőt.
-
PazsitZ
addikt
Hát igen régen még én is ezt a kombót nyomtam, meg, ahogy feljebb írták ez besegít bizonyos természetes folyamatokba is.

Ma már csak a kávé maradt, igazából sokszor az is csak ilyen instant, tudom nem sok értelm, de a megszokás...
-
phaet0n
tag
Néha, még ha nem nem is vagyok fáradt/álmos/akármi, akkor is megiszok egy kávét, hogy jobb legyen a cigi.

#4 Fecogame: Nem extrém nagy mennyiségben a nikotin összehúzza az ereket, úgyhogy az is emeli a vérnyomást.
-
^Clown
addikt
-
Snowy_owl
őstag
-
^Clown
addikt
Jelentem, én már találkoztam vele, és a testvérével is, ő sárga színben pompázik. Végül a sárgát vettem meg. Nagy öröm, hogy ugyanúgy néz ki a cigi, mint a beton tigris, tehát kicsit rövidebb a füstszűrője, stb. Ízre is teljesen a nagy öreget idézi, de nyilván annál jóval gyengébb, 4mg-os. Legközelebb kipróbálom a kéket is!
-
Snowy_owl
őstag
-
^Clown
addikt
-
Szten Márs
nagyúr
-
.bableWes
őstag
-
barnam_
nagyúr
Szépen nyugodtan elkortyolni a kávét, mellé meg nagyokat szívni a cigiből

-
mephi666
nagyúr
azért a cigi+sör sem rossz
(főleg, ha közben jó meccs megy)...de mondjuk 1 jó vodka után is jól tud esni nagyon az első slukk...
(reggeli program nálam is cigi+kávé... csak piros tilbury-ből... "betonszofit" régen szívtam, pedig szerettem... volt felénk pár neve: betonszofi, barna tigris, tigris-szofi)
-
^Clown
addikt
A tollpihe máshogy esik!

-
Cthulhu Dawn
őstag
Szerintem ugyanúgy esik, mint bármi más.
-
Sweet Lou 6
addikt

Én is ezekkel kezdek. Úgy ébreszt fel, hogy még jól is esik

-
Geri Bátyó
addikt
Egy volt osztálytársam mondta mindig: A reggeli program: cigi, kávé, kábel!

-
madstunt
addikt
vicc de nekem együtt soha nem jött össze
máskor cigizek és kávézok 
-
FRENK1988
veterán
Nemrossz de inkább most egy
esne jól -
.bableWes
őstag
én sajnos dohányzom, de most vagyok leszokoban, 6 napja nem gyujtottam rá - kivéve tegnap a bulin 1 szál - de szerintem a cigi+kávé kombo egy kalap fos.
nem kávézom csak nagyon ritkán, de multkor probáltam, hát nekem nem jött be
a cigi szex után esik a legjobban, vagy ha a kocsival mész 130al, lehuzod az ablakot és rágyujtasz, miközbe a menetszéltöl semmit nem hallasz

-
^Clown
addikt
-
Fecogame
veterán
Pont jó összeállítás:
A kávé felviszi a vérnyomást, a cigi meg le

-
Csemike
aktív tag
Ennek a hivatalos megnevezése: kakikombó.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Formula-1
- Cyberpunk 2077
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Május 14-én indul a Subnautica 2 korai kiadása
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig én is dohányzom. Reggeli cigi + kávé = kábel 

Akkor csak elgurult a kavinton.
Igaz, nekem meg úgy rémlik, hogy valamikor a kilencvenes években eltűnt a boltokból, aztán

, a cigi rágó az viszont alap. 

Mert az előbbit nagy örömömre újra kapni)