Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
woodworm; dvdbackuper: Normális beosztásról volt szó, nem 3 műszakozásrór, mert az azért minden, csak nem normális. Én is csinálom, mert marha jól fizet, de azért remélem még azerlőtt lesz elég tudásom, és szakmai tapasztalatom ahhoz, hogy elmenjek valahova, ahol nappal is ugyanennyit keresek, mielőtt becsavarodok a három műszaktól. Viszont tény, hogy az óraátállítás nem taszít mély depresszióba, nem borítja fel a napirendem, mert már évek óta fel van borulva amúgy is.
-
Egon
nagyúr
Ez kb. olyan hozzáállás, mint "aki allergiás, az dögöljön meg, akkor is allergén növényt ültessenek".
Értem én, hogy nehéz átérezni más problémáját, ha nem osztozol benne, de ha egyszer egy adott probléma egy viszonylag egyszerű adminisztratív döntéssel megszüntethető, nem értem miért nem lehet win-win szituációra törekedni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Holnap hajnalban, azaz március 25-én 2:00-kor kell az órákat 1 órával előre, 3:00 órára állítani.Egy órával kevesebbet...
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest