Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
"Ezalatt a CC mit csinál? Subot tekerjük fel a francba, beállítás minek, amúgy sem képes rá a proci, annyira le van spórolva, és csodálkoznak, ha az egydobozos házimozi jobban szól."
Én kétszer is láttam a Dunkirköt, először a Sugár moziban (Dolby terem), aztán CC IMAX-ben is. Mindkettőnél pocsék volt a hang, de én a Sugár mozi ezer éves ládáit jobban tudtam hangilag élvezni, mert eközben meg az IMAX teremben végig olyan elementáris erővel tombolnak a mélyek, hogy már berezonál az egész és minden más hangot elnyom. Egyszerűen fárasztó volt a fülnek, a film hangmérnöke vért izzadt azon, hogy a Spitfire-ök Rolls-Royce Merlin motorjának a hangját illően adja vissza, erre semmit nem lehetett belőle kivenni, mert az aláfestő zene mélyei mindent elnyomtak.
Arról nem beszélve, hogy dupla 2K projektor ide vagy oda, a kép is pocsék volt, svenkelésnél már annyira mosódik, hogy nehéz élvezni egy ilyen filmet és ekkora vászonhoz ez felbontásban is nagyon gyenge. Semmilyen szinten nem éreztem jobbnak az IMAX vetítést a kis picsafüst Sugár mozishoz képest. Talán csak fényerőben volt egy kicsivel jobb.
Én nem értem... a kanadai anyacég nem szokta ellenőrizni, hogy a mozik mit kezdenek a licencükkel? Idejönne valaki tőlük és belehallgatna, belenézne mit művel a Cinema City, azonnal elvenné tőlük a szerződést (bár tudom nem ilyen egyszerű, mivel az egész régióban mindenhol a CC üzemelteti az IMAX termeket).
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tényleg megérkezett a prémium mozizás Magyarországra? A cikkből minden kérdésre választ kapsz!
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest