Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Karib: köszi a válaszokat! Amúgy nagyon tetszik az írásod, csak így tovább!!! Várjuk a - mondjuk akár az 1.1-es, akár a 2.0-s (haladóknak szóló) - folytatást...:D
20. Guest: egy kicsit tévedésben vagy! Nézzél már meg egy árlistát!!! Pl. A FEFO-ban kb. 20K nettó körül van most a 256 MB-os, DDR333-as modul... -
Egon
nagyúr
Ja és még egy kérdés: a gyári P4-es Intel hűtők alján levő, fekete színű akárminek megfelelő a hőátadása? Esetleg célszerű leszedni és helyette szilikonpasztát alkalmazni?
-
Egon
nagyúr
''Amennyiben az FSB alacsonyabb, mint a RAM-unk névleges órajele, akkor érdemes az aszinkron felskálázást bekapcsolni. Ha viszont FSB-tuningolunk, akkor általában a szinkron hajtás a célszerű, de olykor akár aszinkron alulhajtani is érdemes a RAM-ot, ha már nem bírja az iramot, pedig az alaplap még menne feljebb.''
Hááááát... Nem lehet, hogy ez erősen processzorfüggő? Én úgy tudom (forrás: többek között OldMan), hgy pl. a DDR RAM-mal használt P4-ek esetében érdemesebb inkább - ha lehet - aszinkron túlhajtani a memóriát, akár a proci FSB-jének a rovására is... Egy konkrét példa: az én 1.6-os Northwood-om 143-as FSB-t bír el (a memória órajele 1:1), a RAM viszont (mivel DDR333-as), 170 MHz-ig bírná... Aszinkron módban (1:1,33) az 127 MHz-es FSB-t jelent a proci részére... A kérdés csak az: melyik a gyorsabb: 127/170 vagy a 143/143??? Teljes körűen letesztelni (a sebességet, és nem a stabilitást!!!) lusta voltam...:(
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest