- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
Úgy értem, fordítva az ATX-hez képest... A BTX specben is majdnem ilyen rajz van. A szürkével jelölt komponensek elölrébb vannak, mint a fehér alaplap, a perifériák baloldalt, tehát az alaplap a másik oldalon van az ATX-hez képest, jól látom? Mert akkor így tényleg drágább átálni ATX gyártásról.
-
faster
nagyúr
Egyébként a BTX-ben vannak jó ötletek, az ATX-hez képest nagy újdonság nincs, és a legnagyobb hibája az, hogy a másik oldalon van az alaplap ( egyszer jó lenne, ha valaki elmagyarázná, hogy ez miért jó azon kívül, hogy drágítja a hibrid ATX/BTX házak gyártását ), ez a CM Stacker is többek közt azért olyan bazi nagy, mert alul és felül is kell helyet hagyni a tápnak, ami agyrém.
-
faster
nagyúr
Én is temettem a BTX-et pár hete egy másik topicban, ( persze lehurrogtak, de hát még fiatalok
), ott is a CM stackerről volt szó, sőt, poénból beírtam, hogy jöhet a CTX, de nem is tudtam, hogy már létezik ilyen.
És hol van leírva a ctx szabvány? A formfactors.org-on nincs semmi róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest