Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
question man
tag
Na ki mit szól most ért csak ide a 810-es stacker ami kint már elég régen kapható és szerintem nem is rossz csak szerintem nem furi hogy csak 1 tápnak van benn hely és az is furi hogy ilyen sokat csökkentettek az össz súlyán. Az a hátsó 2 db 12-es venti azért nem gyenge bár ezt amikor olvastam a CoolerMaster oldalán ez már kimondottan szerverekhez optimalizált házikó de azért még tök állat.
Ami viszont tényleg nagyon érdekelne, hogy
hány embernek van Stacker háza ebben az országban mert ahol én vettem boltban ott azt mondták csak nekem hoztak egyet és senki más nem vett még ilyen házat itt
Ezek szerint elég egyedi házikóm van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HP notebook topic
- Mobil flották
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest