- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
question man
tag
Nem vagyok egy nagy szaki mert mez előtt még soha nem szedtem szét teljesen gépet csak mikor megvettem az én kis óriásomat és nem tudom mit csináltok fiúk de nekem kb 3 óra alatt sikerült egyik házból a másikba átköltöztetni mindent ami azért nem kevés cucc volt és nem volt semmi fennakadásom
olyan mázlim volt hogy egy elrontott darabot kaptam mert ha szemből nézzük akkor az egyik oldat kb 2mm-es kisrés van a két elülső fém lapnál felül ennek eredménye kényelmesen ki tudom venni a takaró lemezeket és csak a 4 alsó az amit már késsel kell kifeszegetni hogy elhaggya a házat
éljenek a gyártási hibás cuccok ja megnéztem az egyik szegecs az ami nem húzódott össze teljesen de én csak jól jártam vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vírusirtó topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Milyen széket vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Jófogás tapasztalatok
- További aktív témák...
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- Fractal Design North XL Charcoal Black TG Dark - makulátlan
- 4db Be Quiet Pure Wings 2 PWM 120mm
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest